Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον 500Χ.

Έρχεται Fiat 500X κάμπριο

3.261 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2021)

Το μέλλον της Fiat περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία και νέων SUV μοντέλων, ένα από τα οποία πρόκειται να είναι ένα κάμπριο 500X, ο ερχομός του οποίου επιβεβαιώθηκε!


Κάμπριο έκδοση και μάλιστα σύντομα θα αποκτήσει το Fiat 500X, καθώς το μοντέλο βρίσκεται μέσα στα άμεσα πλάνα της ιταλικής μάρκας, προκειμένου να φέρει έναν ισχυρό αντίπαλο απέναντι από το Volkswagen T-Roc κάμπριο.
 
Όπως αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού το μοντέλο ανακοινώθηκε εσωτερικά από τη Fiat τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια συνάντησης με προμηθευτές και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Automotive News Europe το κάμπριο Fiat 500X θα κάνει το ντεμπούτου εντός του 2021.
 
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες υπογραμμίζουν πως η ιταλική φίρμα θα βασιστεί στο υπάρχον 500X, αλλά θα πραγματοποιήσει τις κατάλληλες τροποποιήσεις για να εφαρμόσει μία μαλακή ηλεκτρικά ανοιγοκλειόμενη οροφή στο νέο ανοιχτό SUV. Να σημειωθεί πως το 500Χ κάμπριο θα διατηρήσει τη διάταξη των τεσσάρων θυρών.
 
Το 500Χ κάμπριο θα συναρμολογείται παράλληλα με το Jeep Compass και το Renegade, αλλά και τα 4xe plug-in υβριδικά παράγωγά τους στη νότια Ιταλία. Μιλώντας για την ηλεκτροκίνηση, το 500X θα παραχθεί αργότερα φέτος στο εργοστάσιο Melfi με ένα ήπια υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για να βοηθήσει τη Fiat να συμμορφωθεί με τους ολοένα και πιο αυστηρούς κανονισμούς εκπομπών ρύπων της Ευρώπης.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως παρά την έλευση ακόμα μίας έκδοσης του 500Χ, όπως αυτή του κάμπριο, δεν έχει υπάρξει καμία πληροφορία σχετικά με έλευση πιο ισχυρής έκδοσης Abarth.

Hyundai
OPEL