• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Toyota, στις 2 Απριλίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Νέας Υόρκης, θα παρουσιάσει μια υβριδική εκδοχή του RAV4, για την οποία μας δίνει σήμερα μια πρόγευση.

Έρχεται και υβριδικό RAV4

4.220 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/3/2015

Ετοιμάζεται η υβριδική εκδοχή του Toyota RAV4, για την οποία παίρνουμε σήμερα μια πρώτη γεύση. Κατά τα φαινόμενα θα «δανειστεί» το σύστημα του Lexus NX 300h, το οποίο φέρει κινητήρα 2,5 λτ. και ηλεκτρικό μοτέρ, συνδυαστικής απόδοσης 197 ίππων.

 
Η Toyota, στις 2 Απριλίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Νέας Υόρκης, θα παρουσιάσει μια υβριδική εκδοχή του RAV4, για την οποία μας δίνει σήμερα μια πρόγευση. Στην προωθητική εικόνα βλέπουμε μια λεπτομέρεια από την πίσω όψη του RAV4 Hybrid, ενώ δεν έχουμε κάποια επίσημη τεχνική λεπτομέρεια για αυτό.

Ωστόσο, θεωρείται πιθανό πως το ιαπωνικό SUV θα χρησιμοποιήσει το υβριδικό σύστημα του «αδελφού» Lexus NX 300h, το οποίο φέρει ένα κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με τη συνδυαστική ισχύ του συστήματος να ανέρχεται στους 197 ίππους.

Από τη στιγμή, μάλιστα που τα πίσω φωτιστικά σώματα δείχνουν διαφορετικά από αυτά του υπάρχοντος «κανονικού» RAV4, μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε μια ήπια αισθητική ανανέωση ολόκληρης της γκάμας του μοντέλου της Toyota. Περισσότερα προσεχώς…