Εικόνες σχεδίου για την κατασκευή ενός νέου αυτοκινήτου κατοχύρωσε η Toyota.

Tο μοντέλο που αποτυπώνεται στις εικόνες φαίνεται να είναι λιγότερο εντυπωσιακό απ όσο πρέπει για ένα σπορ αυτοκίνητο.

Καμία πληροφορία δεν έχει προκύψει σχετικά με τα μηχανικά σύνολα.

Tα σχέδια αυτά έρχονται να προστεθούν στην επιθυμία της Toyota να προσθέσει ένα τρίτο σπορ αυτοκίνητο στη γκάμας της.

Έρχεται ο αντικαταστάτης του Toyota MR2;

5.272 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2019)

Εικόνες σχεδίου για την κατασκευή ενός νέου αυτοκινήτου κατοχύρωσε η Toyota, οι οποίες δείχνουν ένα δίπορτο κουπέ, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του MR2.

Αν και το μοντέλο που αποτυπώνεται στις εικόνες φαίνεται να είναι λιγότερο εντυπωσιακό απ όσο πρέπει για ένα σπορ αυτοκίνητο, δεν αποκλείεται μέχρι να φτάσει σε σημείο να παραχθεί να έχει δεχτεί κάποιες αλλαγές.
 
Βλέποντας τα σχέδια, φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα κεντρομήχανο αυτοκίνητο, με την οροφή να επεκτείνεται προς τα πίσω. Μάλιστα το «νεύρο» στο πίσω μέρος ακριβώς πάνω από το σήμα της Toyota θυμίζει κάπως αυτό της νέας Supra, η οποία δείχνει να έχει αποτελέσει τη «μούσα» των σχεδιαστών.
 
Καμία πληροφορία δεν έχει προκύψει σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, όμως ο «καθαρός» σχεδιασμός με σχεδόν καθόλου γωνίες και αμέτρητες καμπύλες, ίσως να συνηγορεί πως η «καρδιά» του μοντέλου θα είναι ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, ενώ μία άλλη πιθανότητα είναι να μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.
 
Τέλος να σημειωθεί πως τα σχέδια αυτά έρχονται να προστεθούν στην επιθυμία της Toyota να βάλει ένα τρίτο σπορ αυτοκίνητο στη γκάμας της, κάτι που έχει αναφέρει επισταμένως τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα  και ο Tetsuya Tada, ο πρώτος μηχανικός της νέας Supra, το επιβεβαίωσε το 2017, αλλά έκτοτε το πρότζεκτ φαίνεται να έχει συνεχιστεί με μυστικότητα.
 
Ας ελπίσουμε πως στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερες και επίσημες πληροφορίες από την ιαπωνική εταιρεία για να αρχίσει να ξετυλίγεται το «κουβάρι» του μυστηρίου. Η Toyota, θα λάβει μέρος σε δύο Εκθέσεις αυτό το μήνα στη Νέα Υόρκη και τη Σαγκάη, οπότε δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα.

Mercedes
moto