Το νέο της πρωτότυπο με την ονομασία AI: me είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Audi.

Το νέο πρωτότυπο είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 15 Απριλίου.

H νέα πρόταση της Audi πιθανώς να παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, όπως και τις αυτόνομες τεχνολογίες της Audi.

Έρχεται το Audi AI: me

2.356 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Το νέο της πρωτότυπο με την ονομασία AI: me είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Audi.

Το τελευταίο εντυπωσιακό πρωτότυπο που παρουσίασε η Audi ήταν το crossover e-tron Q4 που έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο μήνα. Αν και το μοντέλο φαινόταν αρκετά έτοιμο για να μπει στη γραμμή παραγωγής (κάτι που θα συμβεί αργότερα), δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο με το νέο concept που παρουσίασε η γερμανική εταιρεία και ονομάζεται AI: me.
 
Το νέο πρωτότυπο είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 15 Απριλίου, ωστόσο προς το παρόν μπορούμε να αρκεστούμε στα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Audi.
 
Το AI: me φαίνεται να μην έχει το σχεδιασμό που χαρακτηρίζει τα περισσότερα Audi, με τη έντονα κεκλιμένη οροφή να είναι αυτή που χαρακτηρίζει το εξωτερικό μέρος. Από κει και πέρα διαθέσιμη είναι και μία πρώτη εικόνα του εσωτερικού, όμως δεν μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε σίγουροι για τον αριθμό των επιβατών που μπορεί να φιλοξενήσει. Υποθέτουμε τέσσερις ή πέντε θα είναι ο τελικός αριθμός.
 
«Το Audi AI: Me είναι το όνομα μιας νέας μελέτης σχεδιασμού που θα παρουσιάσει η μάρκα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 15 Απριλίου 2019. Το πρωτότυπο απεικονίζει το όραμα ενός αυτοματοποιημένου συμπαγούς αυτοκινήτου για το μέλλον», αναφέρει το δελτίο τύπου της φίρμας.
 
Τέλος, να αναφέρουμε πως βάσει του «AI» (τεχνική νοημοσύνη) στο όνομα του μοντέλου, η νέα πρόταση της Audi πιθανώς να παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, όπως και τις αυτόνομες τεχνολογίες της Audi.

Mercedes
skoda