Εκτός από το νέο Ranger, την έκδοση Bullitt της Mustang αλλά και το Edge ST, η Ford μέσω ενός teaser βίντεο αποκάλυψε πως ετοιμάζει και ένα νέο ηλεκτρικό SUV.

Έρχεται το ηλεκτρικό Ford Mach 1 (+vid)

2.030 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Εκτός από το νέο Ranger, την έκδοση Bullitt της Mustang αλλά και το Edge ST, η Ford μέσω ενός teaser βίντεο αποκάλυψε πως ετοιμάζει και ένα νέο ηλεκτρικό SUV. Δείτε περισσότερα.

Παράλληλα με όλα τα νέα μοντέλα που αποκαλύφθηκαν στο Auto Show του Ντιτρόιτ, η Ford ανακοίνωσε ένα νέο SUV επιδόσεων, η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη, θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και θα ονομάζεται Mach 1.
 
Μάλιστα, για τους παλιότερους το συγκεκριμένο όνομα μπορεί να τους θυμίζει κάτι, καθώς αρχικά με την ίδια ονομασία στην δεκαετία του 1970 είχε κυκλοφορήσει μια έκδοση της Mustang και στη συνέχεια μία δεύτερη μετά την αλλαγή της χιλιετίας.
 
Ωστόσο όπως ενημερώνει η αυτοκινητοβιομηχανία, το νέο μοντέλο που θα φέρει αυτή την ονομασία θα είναι ένα ισχυρό αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο είναι πολύ πιθανό να μπει απέναντι από το Tesla Model X. Το αυτοκίνητο εξελίσσεται από το τμήμα παραγωγής ηλεκτρικών κινητήρων της αυτοκινητοβιομηχανίας,  Ford Team Edison και έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του το 2020.
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει αυτή τη στιγμή παρά μόνο το teaser βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
 

ELASTIKA 2024
OPEL