Έρχεται το νέο infotainment της Polestar.

Έρχεται το νέο infotainment της Polestar

1.520 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2020)

Ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης προετοιμάζει η Polestar μέσω της Google, το οποίο αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου.


Σε ενημέρωσή της η μάρκα αναφέρει πως θα συνεχίσει την συνεργασία με την Google που ξεκίνησε με το Polestar 2, με σκοπό να δημιουργήσει «μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρίας στους οδηγούς των οχημάτων της». Αυτό θα συμβεί μέσω ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τα αυτοκίνητά της που θα προσαρμόζεται αυτόματα στις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη και στις εφαρμογές που έχουν χρησιμοποιηθεί τελευταία.
 
Το σύστημα θα ανιχνεύει μέσω του ψηφιακού κλειδιού όταν ο οδηγός πλησιάζει και τότε αυτόματα θα κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Βασικό ρόλο θα διαδραματίσει ο Βοηθός Google (Google Assistant), που θα λειτουργεί ως συγκυβερνήτης, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία ομιλίας για να επεκταθεί σε περισσότερες γλώσσες, να κατανοήσει τις τοπικές προσφορές και να προσφέρει πιο εξατομικευμένες εμπειρίες.
 
O τομέας της ψυχαγωγίας θα κερδίσει επίσης σημαντικά στοιχεία αφού θα γίνει πιο συναφής, όχι μόνο για τους οδηγούς, αλλά και για τους άλλους επιβάτες που θα βρίσκονται στο εκάστοτε αυτοκίνητο. Από κει και πέρα το νέο σύστημα infotainment θα είναι σε θέση να αυξομειώνει τη φωτεινότητα και το περιεχόμενό στις οθόνες με βάση τις συνθήκες και τις αντιδράσεις του οδηγού.
 
Τέλος ένας άλλος τομέας που η Polestar θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Google είναι η προηγμένη ασφάλεια, ενσωματώνοντας τα συστήματα Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) με τους Χάρτες Google για ασφαλέστερους ελιγμούς στο δρόμο.
 
Η Polestar θα αποκαλύψει το όραμά της για το HMI (Human Design Interface) στις 25 Φεβρουαρίου.

Hyundai
4green