Ο διευθύνων σύμβουλος της Bugatti, Stephan Winkelmann επιβεβαίωσε ότι περισσότερες εκδόσεις της Chiron είναι καθ` οδόν.

Έρχονται και νέες εκδόσεις της Chiron

1.631 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Bugatti, Stephan Winkelmann επιβεβαίωσε ότι περισσότερες εκδόσεις της Chiron είναι καθ` οδόν, αλλά θα επικεντρωθούν σε άλλες πτυχές απόδοσης από την Super Sport 300+.

Η τελευταία έκδοση της Chiron Super Sport 300+ ανακηρύχθηκε η «βασίλισσα της ευθείας» φτάνοντας τη μέγιστη ταχύτητα των 490 χλμ./ώρα, ωστόσο λίγο μετά ο επικεφαλής της μάρκας ανακοίνωσε πως η Bugatti δε σταματά εδώ καθώς έχει στο πλάνο της να προσφέρει ακόμα περισσότερες εκδόσεις της Chiron.
 
Ωστόσο ο Winkelmann εξήγησε ότι σκοπεύει να επικεντρωθεί σε άλλους τομείς: «Η απόδοση δεν είναι μόνο να είσαι γρήγορος στην ευθεία και να πιάνεις την κορυφαία τελική ταχύτητα. Όταν έχεις ένα μοντέλο σαν τη Chiron είσαι στην κορυφή, όμως δεν μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις μόνο με ένα αυτοκίνητο. Πρέπει να προχωρήσουμε και σε διαφορετικά αυτοκίνητα. Τη βάση την αποτελεί η Chiron, μετά προχωρήσαμε στην κατασκευή της Sport που είναι λίγο πιο ακραία, ενώ στη συνέχεια ήρθε η Super Sport που επικεντρώνεται στην επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα και θα συνεχίσουμε με άλλα μοντέλα».
 
Σύμφωνα με τον Winkelmann, μια μελλοντική έκδοση της Chiron θα επικεντρωθεί στην επίτευξη της καλύτερης αναλογίας ισχύος ανά κιλό, ενώ μία άλλη θα επικεντρωθεί στον χειρισμό. Αμφότερα τα μοντέλα θα βασιστούν στην πλατφόρμα της Chiron καθώς ο ισχυρός άντρας της Bugatti πιστεύει πως αυτή η αρχιτεκτονική μπορεί να διατηρηθεί περίπου μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας.

Mercedes
moto