Η εικόνα προέρχεται από την ιστοσελίδα carscoops.

Η εικόνα προέρχεται από την ιστοσελίδα carscoops.

Ετοιμάζει νέα και... τελευταία έκδοση του R8 η Audi

1.995 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2022)

Δόκιμες του R8 GT καταγράφηκαν από διεθνή μέσα και δείχνουν μια ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου με πολλά έξτρα χαρακτηριστικά. Κατασκοπευτικές εικόνες δείχνουν το νέο δοκιμαστικό μοντέλο να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

High Performance στα χιονιά!

Οι κατασκοπικές φωτογραφίες δείχνουν πολλά έξτρα χαρακτηριστικά στο σπορ μοντέλο. Η Αudi τέσταρε το νέο της εγχείρημα στο χιόνι και εικόνες δείχνουν πως η νέα εκδοχή του μοντέλου ενδέχεται να έχει πολλά αεροδυναμικά αξεσουάρ υψηλής απόδοσης που θα ενισχύσουν τις ικανότητές του!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιβεβαιώνει και o επικεφαλής

Οι εικόνες μάλιστα επαληθεύονται δια του στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της Audi, Sebastian Grams ο όποιος δήλωσε πως η μάρκα επιθυμεί να κάνει παραπάνω πράγματα με το συγκεκριμένο μοντέλο και θα δούμε περισσότερα από το R8 αυτής της γενιάς.

Ηλεκτροκίνηση, η επομένη πρόκληση του R8

Το όραμα για τη νέα δεκαετία έχει ήδη τεθεί από την Audi, καθώς το επόμενο βήμα είναι να συνεχίσει το R8 αλλά όντας ενταγμένο στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, βάζοντας έτσι στο ράφι τον V10 κινητήρα. Αναφορές κάνουν λόγο πως η τελική έκδοση του υπεραυτοκίνητου της Audi με τη μορφή που το ξέρουμε θα φτάσει το φθινόπωρο του 2022 και θα παραμείνει προς πώληση έως ότου ο V10 κινητήρας σταματήσει το 2023 και το αυτοκίνητο αντικατασταθεί.

Το «κύκνειο άσμα»!
- Νέα έκδοση υψηλής απόδοσης του R8 ετοιμάζει η Audi.
- Επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής.
-Πιθανότατα η τελευταία με τη μορφή που το ξέρουμε.
-Στο ράφι μένει ο κινητήρας V10, αφού το supercar τείνει προς την ηλεκτροκίνηση.
Μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτεί την ηλεκτροκίνηση στο R8 η Audi;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
vw