2 φωτογραφίες »

Βλέπετε ανεξάρτητο σχέδιο της GR Corolla βάγκον.

Ετοιμάζει και βάγκον GR Corolla η Toyota

2.623 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2021)

Η Toyota εργάζεται πυρετωδώς για την κατασκευή της νέας GR Corolla, την ίδια στιγμή που «φουντώνουν» τα σενάρια για την έλευση και μία ισχυρής βάγκον έκδοσης!


Ο ερχομός της ισχυρής GR Corolla είναι ένα από τα μεγάλο έργα που έχει στα σκαριά η ιαπωνική μάρκα. Οι άνθρωποι της φίρμας μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν προχωρήσει στην επιβεβαίωση της πληροφορίας, ωστόσο όπως σας έχουμε ενημερώσει η έλευση της «καυτής» Corolla είναι στο δρόμο, προκειμένου το μοντέλο να «καθίσει» δίπλα στο ισχυρό GR Yaris που βρίσκεται στις αγορές.
 
Σήμερα ιαπωνικά Μέσα ενημερώσεις προχωρούν ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως πέραν της GR Corolla hatchback, η Toyota θα κατασκευάσει και μία αντίστοιχη ισχυρή έκδοση σε βάγκον αμάξωμα. Μάλιστα οι ασιάτες θεωρούν δεδομένη την έλευση του υπογραμμίζοντας πως αμφότερα τα μοντέλα θα εξοπλίζονται με το σύστημα κίνησης του GR Yaris.
 
Θυμίζουμε πως το μικρό «καυτό» Yaris εξοπλίζεται με τον 3κύλιδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων με απόδοση 261 ίππων με 360 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι και αυτό δάνειο από το GR Yaris, ως εκ τούτου μιλάμε για 6άρι χειροκίνητο, αλλά φυσικά και το σύστημα τετρακίνητης το οποίο η Toyota ονομάζει GR-FOUR (σ.σ. η ονομασία παραπέμπει στην τετρακίνηση GT-FOUR της Celica) που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την ισχύ που πηγαίνει σε κάθε τροχό, ενώ ταυτόχρονα είναι απλό και ελαφρύ.
 
Πλέον μένει να φανεί αν όντως οι Ιάπωνες της Toyota έχουν στα σκαριά και τη βάγκον έκδοση της GR Corolla, ένα μοντέλο που αν έρθει θα αποτελέσει μία καλή λύση για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις επιδόσεις με την μεγαλύτερη πρακτικότητα!   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda