Ετοιμάζει νέο coupe SUV η Fiat

Ετοιμάζει νέο coupe SUV η Fiat

1.901 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2022)

Νέο coupe SUV ετοιμάζει η Fiat, δημοσιεύοντας τις πρώτες teaser εικόνες που αποκαλύπτουν το προφίλ του επερχόμενου μοντέλου.

Αρχικά για την αγορά της Βραζιλίας

Τα SUV συνεχίζουν να κάνουν θραύση στο αγοραστικό κοινό παγκοσμίως και έτσι η Fiat πήρε την απόφαση να ετοιμάσει ένα νέο μοντέλο, το οποίο και θα διαθέσει στην αγορά της Βραζιλίας, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για το μοντέλο, όμως η εταιρεία αναφέρει πως το συμπαγές μέγεθος το καθιστά κατάλληλο για τους δρόμους της χώρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιθανότατα με τούρμπο μοτέρ

Το νέο crossover της Fiat θα πατάει στην ίδια πλατφόρμα με το Fiat Pulse, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα για την αγορά της χώρας του καφέ. Το νέο coupe SUV της Fiat θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLA της μάρκας και η γκάμα κινητήρων θα αποτελείται πιθανότατα από τούρμπο κινητήρες 1,0 και 1,7 λίτρων, ενώ το εύρος της ισχύος θα κυμαίνεται από τους 130 έως τους 175 ίππους. Αμφότεροι οι κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, είτε με CVT.

Με το τελευταίο infotainment στην καμπίνα

Στο εσωτερικό, το μοντέλο αναμένεται να λάβει αρκετή τεχνολογία, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του οδηγού που επιτρέπει συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto.

Συνέχεια του άρθρου >>>
VW CRAFTER LEASEPRO
test center