Αυτή είναι η αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, που έχουμε εξασφαλίσει από το SUV της μάρκας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, που έχουμε εξασφαλίσει από το SUV της μάρκας.

Έτοιμο το SUV της Alfa

5.897 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2015)

H Alfa Romeo απουσιάζει από την κατηγορία των SUV αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα καθώς το πλάνο αναγέννησης της προβλέπει τέτοιο μοντέλο.

Το σίριαλ, που αφορά το SUV της Alfa Romeo φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Από το 2003 και την παρουσίαση του πρωτότυπου Kamal στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Alfa Romeo σχεδιάζει την είσοδό της στην κατηγορία των SUV. Πλέον, η είσοδος αυτή θα γίνει πραγματικότητα, με το νέο μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή το 2016, όπως επιβεβαίωσε ο Sergio Marchionne.
O ίδιος συμπλήρωσε λέγοντας πως όλα πάνε βάσει σχεδίου. Έχουν δαπανηθεί τα 2 από τα 5 δις για την ανάκαμψη της μάρκας και η προετοιμασία για το SUV της Alfa Romeo έχει ολοκληρωθεί.  
Το αυτοκίνητο, θα είναι βασισμένο πάνω στα ίδια μηχανικά μέρη με τη Giulia, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει το ίδιο πισωκίνητο δάπεδο, ενώ θα φέρει και τους ίδιους κινητήρες, μεταξύ των οποίων τόσο των 1,75 bi-turbo, όσο και ένα καινούργιο V6 turbodiesel μοτέρ. Είναι δεδομένο επίσης, ότι το νέο SUV της Alfa Romeo θα έχει και τετρακίνητη έκδοση, εκτός της στάνταρ πισωκίνητης επιλογής του. Από πλευράς διαστάσεων τέλος, το νέο ιταλικό SUV θα τεθεί απέναντι σε μοντέλα όπως το Audi Q5, η Mercedes GLC και η BMW X3.Διαβάστε επίσης: Η Alfa τα βάζει με AMG και BMW MΗ σχεδίαση του νέου SUV της Alfa Romeo θα τονίσει για μια ακόμη φορά το διαφορετικό ιταλικό στυλ των δημιουργιών της μάρκας. Όπως φαίνεται στην κατασκοπευτική μας φωτογραφία, το αυτοκίνητο θα έχει ένα αμάξωμα με πολλές καμπύλες, μικρές γυάλινες επιφάνειες, αλλά και άρχουσα τη χαρακτηριστική εμπρόσθια τριγωνική γρίλια της Alfa Romeo. Μεγάλες σε διαστάσεις είναι και οι εμπρόσθιες γρίλιες της εισαγωγής, ενώ εντύπωση προκαλούν και τα μικρά σε μέγεθος φωτιστικά σε σχήμα σταγόνας, που δεν παραπέμπουν σε κάποιο άλλο μοντέλο της Alfa.

Τα πρώτα σκίτσα του μοντέλου το οποίο μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

Τα πρώτα σκίτσα του μοντέλου το οποίο μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw