Euro NCAP: 7+1 νέες δοκιμές πρόσκρουσης

Euro NCAP: 7+1 νέες δοκιμές πρόσκρουσης

1.973 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2022)

Οκτώ μοντέλα πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Euro NCAP το νέο κύκλο δοκιμών που πραγματοποίησε. Δείτε τις βαθμολογίες των Mercedes EQE, Mazda CX-60, BMW X1, BMW Σειρά 2 Active Tourer, SEAT Ibiza, SEAT Arona, VW Golf και Citroen C5 X.

Ιδού τα αποτελέσματα

Συνέχεια στις δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποιεί έδωσε ο Euro NCAP, δημοσιεύοντας αυτή την φορά τα αποτελέσματα για 8 αυτοκίνητα που βλέπουμε ήδη ή πρόκειται να συναντήσουμε στους ευρωπαϊκούς δρόμους.  Και τα 8 αυτοκίνητα συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες, με τα 7 από αυτά μάλιστα να βαθμολογούνται με 5 αστέρια. Mercedes EQE, Mazda CX-60, BMW X1, BMW Σειρά 2 Active Tourer, SEAT Ibiza, SEAT Arona, VW Golf και Citroen C5 X είναι τα μοντέλα που θα μας απασχολήσουν παρακάτω. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

5άστερη η Mercedes EQE

H Mercedes συνεχίζει να επεκτείνει την EQ γκάμα της με την νέα EQE, η οποία και θριάμβευσε στα τεστ πρόσκρουσης του οργανισμού αποσπώντας την κορυφαία βαθμολογία των 5 αστεριών. Η EQE μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με το Active Steering Assist, ένα σύστημα που παίρνει τον έλεγχο του οχήματος, εάν νιώσει πως ο οδηγός δεν ανταποκρίνεται και σταματάει το αυτοκίνητο στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου με μεγάλη ασφάλεια. Αυτό το σύστημα είναι η πρώτη φορά που ελέγχεται από το Euro NCAP. Συγκεκριμένα, η EQE απέσπασε:  

Προστασία ενηλίκων: 95%  
Προστασία παιδιών: 91%  
Προστασία πεζών: 83% 
Safety Assist: 81%   

5 αστέρια για το Mazda CX-60

To νέο Mazda CX-60, το πρώτο Plug-in υβριδικό SUV στην ιστορία της Mazda βαθμολογήθηκε επίσης με 5 αστέρια σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και στις 4 κατηγορίες ασφαλείας. Συγκεκριμένα πέτυχε:  

Προστασία ενηλίκων: 88%   
Προστασία παιδιών: 91%   
Προστασία πεζών: 89%  
Safety Assist: 76% 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center