Η προωθητική ενέργεια αφορά το Compass με κινητήρες diesel.

Family bonus της Jeep για τρίτεκνες οικογένειες

3.371 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2020)

Ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με μπόνους για τις τρίτεκνες οικογένειες της Ελλάδας, όπου το όφελος μπορεί να ξεπεράσει ακόμα τις 15.000 ευρώ ανακοίνωσε η Jeep, αναφορικά με το μεσαίο της SUV, το Compass.


Η Jeep επέλεξε τις ιδανικές εκδόσεις του Compass για τρίτεκνες οικογένειες, προσφέροντας για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ιδιαιτέρως πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού σε χαμηλότερη τιμή. Συγκεκριμένα, η μάρκα αναφέρει πως όσοι τρίτεκνοι επωφεληθούν του προγράμματος το συνολικό όφελος μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις 15.000 ευρώ, υπογραμμίζοντας πως η τιμή και το όφελος προκύπτουν από το συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep.
 
Η προωθητική ενέργεια αφορά το Compass με κινητήρες diesel οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων. Παράλληλα διαθέσιμα είναι και τα μοντέλα στις πλούσιες εξοπλιστικές εκδόσεις Longitude, Limited και Night Eagle.
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4x4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200 ευρώ. Τέλος, όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Mercedes
test center