• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μοντέρνο είναι το εσωτερικό του Focus σε εικόνα, με την οθόνη αφής του συστήματος Sync 3 να ξεχωρίζει. Ποιοτικά είναι πολύ καλό με μαλακό πλαστικό να συναντάται στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό.

Το Tipo ικανοποιεί σε εικόνα και ποιότητα στο εσωτερικό του ακολουθώντας πιο συμβατικά μονοπάτια και στους δύο τομείς.

Το Leon είναι λιτό αλλά ευχάριστο στο εσωτερικό του, ενώ ποιοτικά βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο παρουσιάζοντας και το καλύτερο επίπεδο συναρμογής.

Εσωτερικό: Πιο ευχάριστο παντού το Focus

50.858 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2018

Στο εσωτερικό και των τριών αυτοκινήτων η εικόνα σε κάθε περίπτωση ικανοποιεί, με την ποιότητα και την εικόνα ωστόσο να διαφέρει σημαντικά. Το Focus ξεχωρίζει και στους δύο τομείς με τον διάκοσμό του να είναι πιο ευχάριστος τόσο μέσω της σχεδίασης όσο και των επιμέρους στοιχείων του, ενώ ποιοτικά επιδεικνύει καλύτερα υλικά στο μεγαλύτερο ποσοστό. Κοντά σε ποιότητα βρίσκεται και το πιο λιτό αλλά σύγχρονο εσωτερικό του Leon, το οποίο εμφανίζει καλύτερο επίπεδο συναρμογής. Το Tipo από την άλλη ακολουθεί σε ποιότητα υλικών και φινίρισμα χωρίς όμως να μπορεί να χαρακτηριστεί μέτριο ποιοτικά. Σχεδιαστικά είναι και εκείνο ενδιαφέρον, με την οθόνη του συστήματος infotainment UConnectΤΜ να του χαρίζει high tech εικόνα. Φυσικά τόσο το Focus όσο και το Leon διαθέτουν και εκείνα αντίστοιχα προηγμένα infotainment με το Focus (Sync 3) να είναι το πιο εύκολο στο χειρισμό των επιμέρους συστημάτων του. Γενικά, το Focus όσο και το Leon έχουν και στο εσωτερικό τους μια πιο οδηγοκεντρική προσέγγιση, ωστόσο η θέση οδήγησης του Leon είναι η πιο ευχάριστη. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ