Fiat Tipo Cross: ένα αυθεντικό crossover με επιτόκιο 3,9%
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat Tipo Cross: ένα αυθεντικό crossover με επιτόκιο 3,9%

31.910 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2021)

Ευελιξία στην οδήγηση και τους τρόπους απόκτησης; Το value for money Fiat Tipo Cross είναι η φρέσκια πρόταση στην κατηγορία των crossover, συνδυάζοντας μοντέρνα εμφάνιση και προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα Cross Choice.

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και όλοι ετοιμαζόμαστε για μικρές και μεγάλες εξορμήσεις. Πόσοι, όμως, προβληματίζεστε για το αν έχετε το κατάλληλο αυτοκίνητο για κάθε καλοκαιρινό προορισμό; Ακόμη και αν ο οικογενειακός κουμπαράς είναι «πιεσμένος» υπάρχει η λύση αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου που θα συνδυάζει αρμονικά τον οικονομικό χαρακτήρα και τα all around πλεονεκτήματα.

Η κεντρική σχεδιαστική φιλοσοφία εστιάζει στον ανασχεδιασμένο προφυλαχτήρα και την αναθεωρημένη γρίλια, η οποία φιλοξενεί την επιγραφή «FIAT». Νέα είναι και τα γραφικά των LED φωτιστικών σωμάτων.

Η κεντρική σχεδιαστική φιλοσοφία εστιάζει στον ανασχεδιασμένο προφυλαχτήρα και την αναθεωρημένη γρίλια, η οποία φιλοξενεί την επιγραφή «FIAT». Νέα είναι και τα γραφικά των LED φωτιστικών σωμάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Επιτόκιο 3,9% και ευελιξία στον τρόπο αποπληρωμής
Ο λόγος για το νέο Fiat Tipo Cross, την μοντέρνα πρόταση στην κατηγορία των crossovers που βάζει... τικ σε κάθε κουτάκι-ανησυχία μίας μέσης οικογένειας. Πρώτα από όλα είναι ένα ευέλικτο στους τρόπους απόκτησής του μοντέλο. Μέσω του προγράμματος Cross Choice που είναι διαθέσιμο ως το καλοκαίρι κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις δυνατότητές του. Η αγορά του νέου σας Fiat Tipo Cross μπορεί να γίνει είτε τοις μετρητοίς μέσω χρηματοδοτικού με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (εξόφληση σε 48 μήνες και 35% προκαταβολή) είτε με 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση (επιτόκιο 6,95%).
 
Τα χρηματοδοτικά προνόμια συνεχίζονται με την δυνατότητα χρηματοδότησης από την FCA Bank και την έκπτωση έως και 1.300 ευρώ που συνοδεύει την αγορά σας. Εκτός των παραπάνω, κάθε νέο Fiat Tipo Cross «θωρακίζεται» με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χιλιόμετρα και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.
 
Μοντέρνα εμφάνιση μέσα-έξω, κορυφαίος εξοπλισμός και ολοκληρωμένη οδική συμπεριφορα
Στην πράξη, θα αναρωτηθεί κανείς, τι κερδίζω με το νέο Fiat Tipo Cross; Η απάντηση είναι εύκολη αν και  εκτείνεται σε αρκετές παραμέτρους. Φυσικά, η μοντέρνα σχεδίαση και η ιταλική φινέτσα είναι σημείο αναφοράς στο value for money crossover που ξεχωρίζει επιπλέον και για το στιλάτο εσωτερικό του. Highlights είναι ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και συνδεσιμότητας (οθόνη αφής 7 ιντσών και ίδιων διαστάσεων έγχρωμος πίνακας οργάνων), οι προηγμένες τεχνολογίες με συστήματα ασφάλειας-υποβοήθησης ADAS και η top ευρυχωρία για τους επιβάτες και τις αποσκευές (440 λίτρα).
 
Όσον αφορά τα μηχανικά του σύνολα, το νέο Fiat Tipo Cross εξοπλίζεται με turbo κινητήρες βενζίνης (100 ίπποι) και diesel (95 και 130 άλογα) που εντυπωσιάζουν με την ολοκληρωμένη και ουδέτερη οδική τους συμπεριφορά. Είτε βρίσκεστε εντός πόλης και κάνετε τις απλές καθημερινές σας μετακινήσεις είτε βρεθείτε σε κάποια γειτονική παραλία με βατές εκτός δρόμου διαδρομές, το Fiat Tipo Cross θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους με την στιβαρή και εύκολη χρήση του, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τον αυθεντικό crossover προσανατολισμό του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto