Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Fiat Tipo στην σεντάν έκδοσή του είναι κομψό και στο εσωτερικό του με καλή ποιότητα και προσεγμένο φινίρισμα.

Το πιο «στιβαρό» κατασκευαστικά εσωτερικό του Peugeot 301 είναι λιτό σχεδιαστικά αλλά καλό ποιοτικά.

Το Corolla ακολουθεί τα σχεδιαστικά στοιχεία του Auris και στο εσωτερικό του και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο συναρμολόγησης που εμφανίζει εκεί.

Εσωτερικό: Καλύτερο σε εικόνα και ποιότητα το εσωτερικό του Corolla

101.355 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2018)

Στο εσωτερικό των τριών σεντάν αυτοκινήτων η εικόνα είναι ευχάριστη χωρίς ωστόσο κάτι το ιδιαίτερο. Το εσωτερικό του Corolla παραπέμπει στο αντίστοιχο του Auris, ενώ το Tipo στην σεντάν έκδοσή του έχει διαφορετική σχεδίαση στην κεντρική κονσόλα από τις υπόλοιπες εκδόσεις του. Το εσωτερικό του Peugeot 301 είναι το πιο λιτό συγκριτικά τόσο σε σχεδίαση όσο και εξοπλισμό, προβάλλοντας ένα περισσότερο «αυστηρό» ύφος, διαφέροντας σημαντικά σε σχέση με τα 208 και 308. 

Συγκριτικά, το Corolla ξεχωρίζει ελαφρώς μέσω της πιο σύγχρονης αισθητικής του σχεδιαστικά, ενώ και το Tipo -ιδιαίτερα στις πιο πλούσιες της βασικής εκδόσεις του- προβάλλει έναν πιο high tech διάκοσμο. Και ποιοτικά το Corolla ξεχωρίζει μέσω του καλύτερου επιπέδου συναρμολόγησης που εμφανίζει με την ποιότητα πάντως να βρίσκεται σε καλά επίπεδα και στα τρία αυτοκίνητα. Ενστάσεις αναφορικά με την εργονομία δεν υπάρχουν πέραν από την τοποθέτηση των διακοπτών για τα ηλεκτρικά παράθυρα χαμηλά στη βάση του επιλογέα στο 301. Πάντως το Peugeot κερδίζει συνολικά διαμορφώνοντας την πιο άνετη θέση οδήγησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: