5 φωτογραφίες »

Fiat Tipo wagon diesel με κάτω από 15.000 ευρώ

3.848 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2021)

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η Fiat προσφέρει την πλέον πρακτική έκδοση του Tipo, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, χωρίς τέλη κυκλοφορίας και μόλις 14.850 ευρώ.


Με έμφαση στην πρακτικότητα και τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το Fiat Tipo Station Wagon, αποτελεί μια καλή λύση για όσους αναζητούν ένα όχημα που θα καλύψει με άνεση τις αυξημένες απαιτήσεις για χώρους που έχει μια οικογένεια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο χώρος αποσκευών του Tipo Station Wagon αγγίζει τα 550 λίτρα, ενώ σε περίπτωση αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα ξεπερνά με άνεση το 1 κυβικό μέτρο.

Οι πλούσιοι διαθέσιμοι χώροι, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους οικογενειάρχες με αυξημένες ανάγκες σε χώρους. Παράλληλα, στην εξίσωση μπαίνει και ο γνώριμος κινητήρας diesel τεχνολογίας MultiJet απόδοσης 95 ίππων και 200 Nm ροπής που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχείο που του επιτρέπει να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με χαμηλό κόστος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής φίρμας, για όσους αναζητούν την κορυφαία πρακτικότητα σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος αγοράς και χρήσης, η Fiat -για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων- προσφέρει το Fiat Tipo Station Wagon με τον κινητήρα diesel με έκπτωση που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ και τιμή αγοράς 14.850 ευρώ. Παράλληλα με την εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή αγοράς, ο αποδοτικός κινητήρας εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ όπως και η υπόλοιπη γκάμα της Fiat, το μοντέλο καλύπτεται με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda