Το νέο Ford Edge Concept θα παρουσιαστεί εντός ολίγου στο Λος Αντζελες, ενώ η δεύτερη γενιά του εν λόγω crossover δεν θα απέχει πολύ σχεδιαστικά από τα συγκεκριμένο πρωτότυπο.

Η Ford ανέφερε ότι το επόμενης γενιάς Edge θα έχει έναν πιο κομψό και σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ θα προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καύσιμου (εδώ εικονίζεται το νέο Ford Edge Concept).

Το νέο Ford Edge Concept, όταν βγει στην παραγωγή, θα διαθέτει και σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος και δεν θα χρειάζεται να επέμβει καθόλου ο οδηγός.

Ford Edge Concept λίγο πριν την παραγωγή...

7.643 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/11/2013

Το ντεμπούτο του θα κάνει επίσημα στο Σαλόνι του Λος Αντζελες το νέο Ford Edge, το οποίο μπορεί να αποτελεί μία πρωτότυπη εκδοχή, ωστόσο δεν απέχει πολύ από την έκδοση παραγωγής.

 
Λίγο πριν ανοίξουν οι πύλες της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, η Ford δημοσιοποίησε αρκετές εικόνες από τη δεύτερη γενιά του Edge σε πρωτότυπη μορφή. Η πρώτη γενιά του μεσαίου SUV κυκλοφόρησε στην αμερικάνικη αγορά, ενώ η επερχόμενη γενιά έχει… βλέψεις για την παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ford Αμερικής, Joe Hinrichs, η πρώτη γενιά του Ford Edge πρόσφερε στους ιδιοκτήτες του μία άνετη και ασφαλή μεταφορά μέσα σε ένα μεσαίο SUV μοντέλο, κάτι στο οποίο θα βασιστεί και η επερχόμενη γενιά. Επίσης, θα εξοπλιστεί πλέον με αρκετά τεχνολογικά καλούδια και η σχεδίασή του (της έκδοσης παραγωγής) θα είναι ακόμα πιο μοντέρνα για να μαγνητίσει περισσότερα βλέμματα από την παγκόσμια αγορά.

Τέλος, η Ford ανέφερε ότι το επόμενης γενιάς Edge θα έχει έναν πιο κομψό και σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ θα προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καύσιμου, πιθανόν με τη χρήση των γνώριμων EcoBoost κινητήρων. Ακόμα, θα διαθέτει και σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος και δεν θα χρειάζεται να επέμβει καθόλου ο οδηγός.

Tags: FORD, FORD EDGE