Ford Kuga: Παραμένει το πιο δημοφιλές Plug-in υβριδικό στην Ευρώπη
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Kuga: Παραμένει το πιο δημοφιλές Plug-in υβριδικό στην Ευρώπη

2.391 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2021)

Με περισσότερες από 42.000 πωλήσεις και με διαφορά 10.000 οχημάτων από το δεύτερο μοντέλο, το Ford Kuga Plug-in Hybrid συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων οδηγών.

Best-seller στα Plug-in υβριδικά το Ford Kuga

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε συνέχεια της πετυχημένης εμπορικής του πορείας στο πρώτο μισό του έτους, το Plug-in υβριδικό Ford Kuga συνεχίζει να κυριαρχεί στην Ευρώπη ως η δημοφιλέστερη επιλογή των αγοραστών της Γηραιάς Ηπείρου στην κατηγορία των plug-in υβριδικών μοντέλων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 μηνών του 2021.

Πέτυχε 42.000 πωλήσεις μέσα σε 10 μήνες 

Το Kuga Plug-In Hybrid (διαβάστε την δοκιμή μας εδώ) κατέγραψε την περίοδο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021 περισσότερες από 42.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη διατηρώντας το στέμμα του «πρωταθλητή πωλήσεων στην κατηγορία PHEV» και τον Οκτώβριο, όταν και σημείωσε πανευρωπαϊκά 3.788 νέες ταξινομήσεις.

Αποδίδει 225 άλογα και μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά για 56 χιλιόμετρα

Το κινητήριο σύνολο του Kuga PHEV αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα-γεννήτρια και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με την συνολική απόδοση να φτάνει τα 225 άλογα. Το Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 56 km (WLTP) και φορτίζεται από εξωτερική παροχή μέσω μια τοποθετημένης στο πλάι θύρας φόρτισης στο αριστερό εμπρός φτερό.

Μπαίνει ελεύθερα στο Δακτύλιο και δεν πληρώνει τέλη

Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 1,2l/100 km, έχει εκπομπές COαπό 22 g/km σύμφωνα με τα πρωτόκολλο WLTP, και η Λιανική Τιμή Προ Φόρων είναι στη χώρα μας κάτω από 40.000 ευρώ, γεγονός που προσφέρει στο ιδιοκτήτη του επιπλέον οφέλη όπως ελεύθερη πρόσβαση στον Δακτύλιο, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό επίσης φόρο εταιρικής χρήσης.
 
Παραμένει στη κορυφή το Plug-in υβριδικό Ford Kuga
- Πέτυχε 42.000 πωλήσεις μέσα σε 10 μήνες 
- Αποδίδει 225 άλογα και μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά για 56 χλμ.
- Μπαίνει ελεύθερα στο Δακτύλιο και δεν πληρώνει τέλη
Θα έπαιρνες το Plug-in υβριδικό Kuga για να κινείσαι σβέλτα και να μην καις τίποτα μέσα στην πόλη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto