Το προ ανανέωσης Ford Kuga αναδείχτηκε ξανά το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη.
2 Φωτογραφίες »

Το προ ανανέωσης Ford Kuga αναδείχτηκε ξανά το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη.

Ford Kuga: Πρώτο σε πωλήσεις Plug-in υβριδικό στην Ευρώπη για το 2023

2.449 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2024)

- Πήρε ξανά την πρωτιά και δίνει την σκυτάλη στο ανανεωμένο μοντέλο.
- Αναβαθμισμένο με περισσότερες τεχνολογίες.
- Ηλεκτρική αυτονομία για 69 χιλιόμετρα.
- Ξεκινούν σύντομα οι πωλήσεις του.

Πήρε ξανά την πρωτιά και δίνει την σκυτάλη στο ανανεωμένο μοντέλο

Το Ford Kuga PHEV ήταν το πρώτο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη το 2023. Το οικογενειακό SUV της Ford, βρέθηκε στη συγκεκριμένη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα, πέρυσι, οι Ευρωπαίοι αγόρασαν 25% περισσότερα Kuga Plug-in Hybrid σε σχέση με το δεύτερο σε πωλήσεις PHEV, σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα.

Αναβαθμισμένο με περισσότερες τεχνολογίες

Από κει και πέρα στις αρχές του τρέχοντος έτους παρουσιάστηκε η ανανεωμένη εκδοχή του Kuga, μέσω του οποίου η Ford ευελπιστεί πως θα συνεχίσει να φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατηγορίας και την επόμενη χρονιά. Το ανανεωμένο Ford Kuga επιταχύνει ταχύτερα και μπορεί τώρα να ρυμουλκήσει έως και 2.100 κιλά. Επίσης, ταξιδεύει ακόμα πιο άνετα, προσφέροντας τεχνολογίες που μπορούν, μεταξύ άλλων, να επιβραδύνουν αυτόματα το όχημα στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους και σε εξόδους αυτοκινητοδρόμων με ενεργοποιημένο το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Επιπλέον, προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών που μπορεί να εμφανίζει μια πανοραμική άποψη του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη των 13,2 ιντσών κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.
 
Την ίδια στιγμή, είναι καλύτερα συνδεδεμένο. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 ενσωματώνει smartphone με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto και προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, ενώ διαθέτει ακόμη και Alexa Built-in στον στάνταρ εξοπλισμό.


Βλέπετε το ανανεωμένο Ford Kuga.
2 Φωτογραφίες »

Βλέπετε το ανανεωμένο Ford Kuga.

Ηλεκτρική αυτονομία για 69 χιλιόμετρα

Οι οδηγοί μπορούν επίσης να φορτίζουν την μπαταρία του νέου Ford Kuga PHEV σε σταθμό φόρτισης ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο τροφοδοσίας. Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 69 χιλιόμετρα με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα EV Now ή να συμβάλει στην αύξηση της συνολικής αυτονομίας του οχήματος με τη βοήθεια του βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια.

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του

Το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV της Ευρώπης κατασκευάζεται στη Γηραιά Ήπειρο, στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας. Το νέο Ford Kuga έχει ξεκινήσει τη διαθεσιμότητα του στην ελληνική αγορά, τις τιμές του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ

test center
fiat