Ford Lease: Η αξιόπιστη επιλογή για την λειτουργική μίσθωση αυτοκινήτου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Lease: Η αξιόπιστη επιλογή για την λειτουργική μίσθωση αυτοκινήτου

4.963 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2022)

Υπάρχει συμφέρουσα επιλογή για όσους δεν προτιμούν το παραδοσιακό μοντέλο ιδιοκτησίας αυτοκινήτου; Οι υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων Ford Lease δείχνουν τον δρόμο και «λύνουν» τα χέρια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Ποιο Ford θα πάρεις με leasing;

Οι εταιρικές πωλήσεις αποκτούν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές, γιατί συγκεντρώνουν οφέλη κάθε είδους. Η ευελιξία στην διαχείριση του αυτοκινήτου και συνολικά του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης είναι βασικό πλεονέκτημα το οποίο «θωρακίζεται» από έξτρα κέρδη που μειώνουν το συνολικό μπάτζετ που βγαίνει από την τσέπη σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ποια τα οφέλη της Ford Lease;

Στην περίπτωση της λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων Ford Lease, για παράδειγμα, σε ελάχιστο δυνατό κόστος διασφαλίζονται οι μέγιστες δυνατές παροχές. Σε μία και μόνο δόση συμπεριλαμβάνονται η χρηματοδότηση, η συντήρηση, πλήρης ασφάλιση, τα τέλη κυκλοφορίας και η οδική βοήθεια, η οποία παρέχεται σε όλη την Ελλάδα και σε όλο το 24ωρο. Στο απευκταίο σενάριο ατυχήματος ή βλάβης, η Ford Lease και το καταρτισμένο προσωπικό των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της αναλαμβάνουν δράση και με εγγύηση την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών φροντίζουν για την αποκατάσταση των ζημιών.
 
Εκτός των παραπάνω, τα προγράμματα της Ford Lease προσφέρουν στις επιχειρήσεις παράπλευρα οικονομικά και φορολογικά οφέλη. Ενδεικτικά, το σύνολο του μισθώματος που αντιστοιχεί στην χρήση του οχήματος εκπίπτει ως δαπάνη από τα έσοδα κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η εικόνα του ισολογισμού της, καθώς σε αυτό δεν εμφανίζεται το μίσθιο ως πάγιο της εταιρείας.
 
Στην πράξη, δηλαδή, όποιος εμπιστευτεί τις υπηρεσίες μίσθωσης εταιρικών οχημάτων Ford Lease κερδίζει αυτό που ψάχνει κανείς την σημερινή εποχή, χρόνο και χρήμα. Χρόνο που διαθέτει σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες, καθώς είναι απαλλαγμένος από υποχρεώσεις επισκευών και συντήρησης του αυτοκινήτου. Και χρήμα διότι με ελάχιστη δαπάνη αρχικού κεφαλαίου έχει πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, ενισχύοντας την ρευστότητα της επιχείρησής του.

Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και ευέλικτη περίοδος αποπληρωμής

Η λειτουργική μίσθωση οχημάτων Ford Lease συνδυάζεται με σταθερό και προκαθορισμένο μηνιαίο μίσθωμα για κάθε αυτοκίνητο. Με τον τρόπο αυτό, εταιρείες και στελέχη προγραμματίζουν με σιγουριά το κόστος μίσθωσης για όσο διάστημα το χρειαστούν. Παράλληλα, στην συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και μία ευέλικτη περίοδος χρηματοδότησης. Για την ακρίβεια, ο καταναλωτής έχει δυνατότητα αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, γεγονός που δίνει ολοκληρωμένη εικόνα του κόστους διατήρησης ενός οχήματός και εξυπηρετεί στην πιο εύκολη διαχείριση του συνολικού μπάτζετ μίας επιχείρησης.

Ford Mustang Mach-E από 455 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)

Εύκολη και απλή διαδικασία, χωρίς ευθύνη και ρίσκο μεταπώλησης

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

VW LEASEPRO
test center