5 φωτογραφίες »

Οι τροποποιήσεις που έγιναν στο αμερικανικό pick-up ξεκινούν από μπροστά και φτάνουν μέχρι πίσω.

Ford Ranger με «αναβολικά»

3.835 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2020)

Αν η εξωτερική εμφάνιση του εργοστασιακού Ford Ranger δεν σας καλύπτει και αναζητάτε κάτι πιο στιβαρό και εντυπωσιακό, τότε το Ranger που τροποποιήθηκε από την Carlex Design θα μπορούσε να είναι το ιδανικό για εσάς.


Οι τροποποιήσεις που έγιναν στο αμερικανικό pick-up ξεκινούν από μπροστά όπου έχει αλλάξει κάθε μέρος εκτός από τους προβολείς. Αρχικά υπάρχει μια νέα ματ μαύρη μάσκα με επωνυμία της βελτιωτικής εταιρείας. Επιπλέον, το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα διαθέτει τώρα έναν πλήθος πολύπλοκων γωνιών και αιχμηρών άκρων, ενώ υπάρχει επίσης μια μεταλλική προστατευτική πλάκα για τις δύσκολές εκτός δρόμου αποδράσεις.
 
Τα θηριώδη πλαστικά που ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις καμάρες των τροχών δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, ενώ το pick-up διαθέτει επίσης ένα σύνολο σιδερένιων σκαλοπατιών, μαύρους τροχούς και ελαστικά παντός εδάφους BF Goodrich. Η Carlex συνέχισε τις αναβαθμίσεις της με ένα νέο πίσω προφυλακτήρα, μία στιβαρή και ογκώδη σιδεριά στη καρότσα, αλλά και μια σειρά γραφικών.
 
Κλείνοντας με το εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα είναι τώρα ντυμένα με μαύρο δέρμα και Alcantara με ασημί τόνους και ασημένιες ραφές, ενώ η Carlex έχει επίσης τροποποιήσει το τιμόνι με νέο δέρμα.

Toyota
moto