Η Carlex Design φρόντισε να καλύψει τα καθίσματα, το ταμπλό, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα με το πανάκριβο δέρμα Alcantara.

Η Carlex Design φρόντισε να καλύψει τα καθίσματα, το ταμπλό, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα με το πανάκριβο δέρμα Alcantara.

Το εξωτερικό της 720S λαμβάνει ακόμα ένα γράφημα «πουλιού» .

Φουλ δέρμα η 720S της Carlex Design

2.901 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2018)

Μήπως το παράκανε η Carlex Design δίνοντας τόσο πλούσια επένδυση από δέρμα Alcantara σε αυτή την 720S; Εσύ πόσο δέρμα «αντέχεις»;

Έχεις μήπως μια McLaren 720S και θέλεις να της προσφέρεις ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο και μοναδικό εσωτερικό; Αν ναι, τότε ο οίκος MSO μπορεί να σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Τί γίνεται όμως αν θέλεις να διαλέξεις από ακόμα περισσότερα χρώματα και συνδυασμούς; Σε τέτοια περίπτωση μάλλον πρέπει να απευθυνθείς στην Carlex Design που όπως έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν φοβάται να προχωρά σε πολύ ξεχωριστά project.

Συγκεκριμένα, η Carlex Design για μια ακόμη φορά φρόντισε να καλύψει τα καθίσματα, το ταμπλό, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα με το πανάκριβο δέρμα Alcantara σε μωβ απόχρωση ενώ το συνδυάζει με άσπρες λεπτομέρειες και ραφές στις περισσότερες επιφάνειες. Τέλος, η εταιρεία δεν παρέλειψε να προσφέρει στην καμπίνα και ανθρακονημάτινο φινίρισμα, όπου έκρινε ότι χρειαζόταν.
 
Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες ενέργειες, η εξωτερική εμφάνιση της 720S λαμβάνει ένα γράφημα «πουλιού» με σκοπό να μοιάζει να μοιάζει σαν ένα πτηνό έτοιμο να κατασπαράξει το θήραμα του, όταν έχει ανοιχτές της θύρες της.

Στο μηχανικό σύνολο πάντως δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση, με τον twin-turbo V8 να συνεχίζει να αποδίδει 720 ίππους και 770 Νm ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL