Tο 2019 αναμένεται να λανσάρει το ανανεωμένο Passat.

Φουλ επίθεση η VW

1.831 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2018)

Mεγαλεπήβολα είναι τα πλάνα της VW, με την εταιρεία να προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις στην Βόρεια Αμερική. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Η VW με αφορμή την Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την στρατηγική που θα ακολουθήσει για να καταφέρει να γίνει μία από τις σημαντικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες και στην αγορά των ΗΠΑ.

Το αφεντικό της VW, Dr, Herbert Diess δήλωσε: «Aπό το 2020, θα προσφέρουμε τουλάχιστον δύο νέα μοντέλα για την Αμερική κάθε χρόνο, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες στις ΗΠΑ». Ωστόσο, εκτός αυτού, υπάρχουν ήδη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι η εταιρεία θα λανσάρει μέσα στο 2018 του ολοκαίνουριο Jetta αλλά και το Arteon ενώ για το 2019 αναμένεται να λανσάρει το ανανεωμένο Passat και άλλα δύο crossover που βασίζονται στην MQB πλατφόρμα.
 
Το 2020 είναι το έτος που ο γερμανικός κολοσσός θα λανσάρει τα ηλεκτρικά μοντέλα που θα βασίζονται στo MEB δάπεδο με το πρώτο μοντέλο που θα κάνει την αρχή να είναι για την κατηγορία των μικρών crossover. Τέλος, η VW αναφέρει ότι θα γίνουν επενδύσεις 3 δις ευρώ προς την αγορά της Βόρειας Αμερικής, με τις ΗΠΑ να απορροφούν το 1/3 του συνολικού κεφαλαίου.

Θα πάρει η VW την θέση που πιστεύει ότι της αξίζει στην αγορά των ΗΠΑ;
 

Mercedes
test center