Tο i30 Fastback Ν θα παρουσιαστεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Φτάνει το i30 Fastback Ν (+vid)

4.145 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2018)

Την επίσημη παρουσίαση του i30 Fastback Ν ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Hyundai, δίνοντας στη δημοσιότητα και ένα teaser βίντεο το οποίο αποκαλύπτει κάποια από τα σημεία του νέου ισχυρού μοντέλου.

Συγκεκριμένα η φίρμα ανακοίνωσε επίσημα πως το i30 Fastback Ν που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές του επόμενου μήνα θα παρουσιαστεί στις 26 Σεπτεμβρίου, όπου παράλληλα θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα ενός αγώνα μεταξύ των οδηγών αγώνων της Hyundai Motorsport, Gabriele Tarquini και Thierry Neuville όπου θα κληθούν να καλύψουν μία διαδρομή από τη Ρώμη στο Παρίσι.
 
Μηχανικά, το i30 Fastback N θα είναι παρόμοιο με το hatchback, καθώς θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0-λίτρων, ο οποίος προσφέρει 275 ίππους, ενώ όπως όλα δείχνουν το Fastback θα πάρει την ίδια ανάρτηση, τα ίδια ηλεκτρονικά συστήματα και το ίσο σύστημα διεύθυνσης με το i30 Ν.
Περισσότερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την εταιρεία, ωστόσο οι μέρες μετρούν αντίστροφα και σε πέντε 24ωρα από σήμερα όλα θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας. Μέχρι τότε ρίχτε μία ματιά στο βίντεο που ακολουθεί.
 

Toyota
moto