GP Βραζιλίας: Πρώτη sprint νίκη για τον George Russell
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Βραζιλίας: Πρώτη sprint νίκη για τον George Russell

5.354 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2022)

O George Russell έδωσε μάχη με τον Max Verstappen και τελικά κατάφερε να τον περάσει για να πάρει την πρώτη καρό σημαία σε σπριντ στην καριέρα του.

Άπιαστος ο Russell στο sprint race

Εντυπωσιακός ήταν ο σημερινός αγώνας sprint στη Βραζιλία παρά το γεγονός πως οι καιρικές συνθήκες δεν έμοιαζαν σε τίποτα με τις χθεσινές. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Sainz με Ferrari, τρίτος ο επίσης εκπληκτικός Hamilton.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κόστισε στον Verstappen η επιλογή της μεσαίας γόμας

Ο Magnussen μπορεί να κατάφερε να στρίψει πρώτος, όμως δεν μπορούσε να σταματήσει τους οδηγούς που βρισκόταν πίσω του. Οι πρώτοι που τον προσπέρασαν ήταν οι Verstappen και Russell, οι οποίοι στην συνέχεια επιδόθηκαν σε μια φαντασμαγορική μονομαχία, η οποία βρήκε τον Βρετανό νικητή. 

H Red Bull φάνηκε πως έκανε λάθος να ξεκινήσει τον Verstappen με τη μέση γόμα. Μετά τον Russell, ο Sainz ήταν αυτός που έφτασε στο κατώπι του Ολλανδού, με τον Ισπανό να τον προσπερνάει στην πρώτη στροφή. Οι δύο οδηγοί είχαν μια ελαφριά σύγκρουση που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει η αεροτομή του Verstappen και αυτό ήταν μια εξέλιξη που εκμεταλλεύτηκε ο Hamilton και προσπέρασε τον μεγάλο του ανταγωνιστή.

Συνολικά, οι δύο Mercedes φάνηκε πως μπορούσαν να κινηθούν σε πιο γρήγορο ρυθμό από τους αντιπάλους τους, ωστόσο μένει να δούμε πόσο γρήγορος θα είναι ο Verstappen... με την σωστή γόμα ελαστικών. 

Η τελική κατάταξη του sprint

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda