GP Ιταλίας: Ο Leclerc πήρε την pole στην κατακόκκινη Monza!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Ιταλίας: Ο Leclerc πήρε την pole στην κατακόκκινη Monza!

3.854 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2022)

Ο Leclerc είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αύριο αφού θα ξεκινήσει από την pole position και την ίδια στιγμή οι μεγάλοι του αντίπαλοι θα πρέπει να προσπεράσουν... όλο το grid.

Μεγάλο προβάδισμα για τον Leclerc

Την pole position μέσα στην έδρα της Ferrari πήρε ο Charles Leclerc και θέλει αύριο να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 75 χρόνια ζωής της Ferrari και τα 100 χρόνια ύπαρξης της πίστας της Monza. Ο Μονεγάσκος είναι το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο γιατί θα εκκινήσει από την πρώτη θέση αλλά και επειδή οι μεγάλοι του ανταγωνιστές θα λάβουν ποινές και θα εκκινήσουν από πιο χαμηλά (δες παρακάτω).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Πετούσε» ο Leclerc στο δεύτερο πέρασμα

Τα πρώτα περάσματα στο Q3 βρήκαν τον Carlos Sainz στην πρώτη θέση, δεύτερο τον Charles Leclerc και τρίτο τον Max Verstappen, ωστόσο τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν στην δεύτερη προσπάθεια των οδηγών. Ο Leclerc βελτίωσε τον προσωπικό του χρόνο σε μεγάλο βαθμό και ολοκλήρωσε πρώτος τον γύρο του, την στιγμή που ο Carlos Sainz δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο. Ο Verstappen βελτίωσε επίσης τον δικό του χρόνο και κατάφερε να μπει ανάμεσα στους Leclerc και Sainz. 

Πολύ αργοί οι πιλότοι από την 4η θέση και πίσω

Η λήξη των κατατακτήριων βρήκε τον Sergio Perez με τη δεύτερη Red Bull στην 4η θέση, ωστόσο τόσο αυτός όσο και οι Hamilton και Russell που τον ακολούθησαν φάνηκαν πως δεν μπορούν να κινηθούν στον ίδιο ρυθμό με τους τρεις πρώτους. Oι δύο McLaren των Norris και Ricciardo ακολούθησαν στην 7η και 8η θέση ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Gasly με Alpha Tauri και Fernando Alonso με Alpine.

Στις πιο πίσω θέσεις, την παράσταση έκλεψε ο Νyck De Vries καθώς στην παρθενική του εμφάνιση κατάφερε να φτάσει στην 13η θέση και παράλληλα να βρεθεί μπροστά από τον- έμπειρο- ομόσταυλό του Nicholas Latifi.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL