• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Η είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ.

Γείτονας βούλωσε με αφρό εξάτμιση από Mustang

4.140 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/5/2020

Βουλωμένες τις εξατμίσεις του αυτοκινήτου του με αφρό πολυουρεθάνης και μία επιστολή διαμαρτυρίας που είχε αφήσει ένας γείτονας, βρήκε ο ιδιοκτήτης μίας Ford Mustang η οποία όπως φαίνεται έκανε υπερβολικό θόρυβο.


Πολλοί από εμάς θα έχουμε κάποια στιγμή ενοχληθεί από τον θόρυβο της εξάτμισης ενός οχήματος, αλλά η αντίδραση του συγκεκριμένου ανθρώπου ξεπερνάει κατά πολύ τα φυσιολογικά όρια. Η είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ και μέσω του Facebook έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
 
Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις, ο Aaron Robinson ανέβασε μια φωτογραφία του συστήματος εξάτμισης του αυτοκινήτου του, που φαίνεται να είναι γεμάτο με αφρό πολυουρεθάνης. Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από επιστολή που φέρεται να γράφτηκε από έναν εκνευρισμένο γείτονα και γράφει:
 
«Τελικά σε βρήκα! Είτε θέλεις την προσοχή μας, είτε δεν τη θέλεις. Έχεις 14 ημέρες για να διορθώσεις την εξάτμιση ή να ξαναβάλεις την εργοστασιακή. Μη μας ενοχλείς γιατί θα το μετανιώσεις. Σε προτρέπουμε να καλέσεις την αστυνομία ή να βάλεις κάμερες. Τίποτα από αυτά δεν θα λειτουργήσει. Διόρθωσε την εξάτμιση».
 
Σε σχόλιο που έκανε κάτω από την ανάρτηση ο Robinson αφήνει να εννοηθεί πως ήδη έχει απευθυνθεί στην αστυνομία, ενώ πάνω στα νεύρα του για τη ζημιά έγραψε: «Ελπίζω αυτός που το έκανε να κολλήσει κορωνοϊό και να έχει αργό και οδυνηρό θάνατο». Φυσικά η συγκεκριμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη είναι δεν είναι καθόλου σωστή, όπως βέβαια και αυτή του εκνευρισμένου γείτονα που φρόντισε να καταστρέψει την περιουσία του συνανθρώπου του.   

Από την ανάρτηση φαίνεται πως η Mustang είναι η πιο πρόσφατη, ενώ το αυτοκίνητο είναι προφανώς εξοπλισμένο με εξάτμιση aftermarket. Μάλιστα η ειρωνεία της όλης υπόθεσης είναι πως η τελευταία Mustang διαθέτει το σύστημα «Good Neighbor Mode» που όταν ενεργοποιείται χαμηλώνει τον θόρυβο της εξάτμισης κατά 10 περίπου ντεσιμπέλ για να μην ενοχλεί τους ανθρώπους σε κατοικημένες περιοχές!   

Tags: FORD MUSTANG