2 φωτογραφίες »

Η είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ.

Γείτονας βούλωσε με αφρό εξάτμιση από Mustang

5.326 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2020)

Βουλωμένες τις εξατμίσεις του αυτοκινήτου του με αφρό πολυουρεθάνης και μία επιστολή διαμαρτυρίας που είχε αφήσει ένας γείτονας, βρήκε ο ιδιοκτήτης μίας Ford Mustang η οποία όπως φαίνεται έκανε υπερβολικό θόρυβο.


Πολλοί από εμάς θα έχουμε κάποια στιγμή ενοχληθεί από τον θόρυβο της εξάτμισης ενός οχήματος, αλλά η αντίδραση του συγκεκριμένου ανθρώπου ξεπερνάει κατά πολύ τα φυσιολογικά όρια. Η είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ και μέσω του Facebook έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
 
Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις, ο Aaron Robinson ανέβασε μια φωτογραφία του συστήματος εξάτμισης του αυτοκινήτου του, που φαίνεται να είναι γεμάτο με αφρό πολυουρεθάνης. Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από επιστολή που φέρεται να γράφτηκε από έναν εκνευρισμένο γείτονα και γράφει:
 
«Τελικά σε βρήκα! Είτε θέλεις την προσοχή μας, είτε δεν τη θέλεις. Έχεις 14 ημέρες για να διορθώσεις την εξάτμιση ή να ξαναβάλεις την εργοστασιακή. Μη μας ενοχλείς γιατί θα το μετανιώσεις. Σε προτρέπουμε να καλέσεις την αστυνομία ή να βάλεις κάμερες. Τίποτα από αυτά δεν θα λειτουργήσει. Διόρθωσε την εξάτμιση».
 
Σε σχόλιο που έκανε κάτω από την ανάρτηση ο Robinson αφήνει να εννοηθεί πως ήδη έχει απευθυνθεί στην αστυνομία, ενώ πάνω στα νεύρα του για τη ζημιά έγραψε: «Ελπίζω αυτός που το έκανε να κολλήσει κορωνοϊό και να έχει αργό και οδυνηρό θάνατο». Φυσικά η συγκεκριμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη είναι δεν είναι καθόλου σωστή, όπως βέβαια και αυτή του εκνευρισμένου γείτονα που φρόντισε να καταστρέψει την περιουσία του συνανθρώπου του.   

Από την ανάρτηση φαίνεται πως η Mustang είναι η πιο πρόσφατη, ενώ το αυτοκίνητο είναι προφανώς εξοπλισμένο με εξάτμιση aftermarket. Μάλιστα η ειρωνεία της όλης υπόθεσης είναι πως η τελευταία Mustang διαθέτει το σύστημα «Good Neighbor Mode» που όταν ενεργοποιείται χαμηλώνει τον θόρυβο της εξάτμισης κατά 10 περίπου ντεσιμπέλ για να μην ενοχλεί τους ανθρώπους σε κατοικημένες περιοχές!   

ELASTIKA 2024
moto