Μια πρόταση της Genesis θα παρουσιαστεί στην Νέα Υόρκη σε λίγες μέρες, που θα αναπαριστά την ιδέα της εταιρίας στην κατηγορία των sport sedan οχημάτων.

Μια πρόταση της Genesis θα παρουσιαστεί στην Νέα Υόρκη σε λίγες μέρες, που θα αναπαριστά την ιδέα της εταιρίας στην κατηγορία των sport sedan οχημάτων.

Genesis New York Concept

1.857 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2016)

Ένα ακόμα concept θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στην Νέα Υόρκη, αυτή την φορά από την Genesis, θυγατρική της Hyundai με σαφή πολυτελή χαρακτήρα, θέλοντας να κονταροχτυπηθεί στα ίσα με την επερχόμενη γενιά της BMW 3-series.

Στο βιβλίο της Genesis θα προστεθεί ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο, με την παρουσίαση που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενός concept βασισμένο στο μοντέλο αυτό.
Από την εταιρία προς το παρών έχει το όνομα «New York Concept» και βασίζεται σε μια μελέτη της, μπαίνοντας όμως στα χωράφια των τετράθυρων sedan σπορ αυτοκινήτων. Και αυτό γίνεται γιατί η Genesis γλυκοκοιτάζει την συγκεκριμένη κατηγορία εδώ και καιρό, θέλοντας να «χτυπήσει» την επερχόμενη BMW σειρά 3 των Γερμανών, κοιτώντας την στα ίσα.
Ο Manfred Fitzgerald, επικεφαλής της Genesis, δήλωσε με περηφάνια, ότι το Genesis New York Concept «Εκφράζει την σχεδιαστική νοοτροπία που θα υιοθετηθεί και θα διακρίνει τις επόμενες γενιές της Genesis».
Η «νεογέννητη» premium θυγατρική εταιρία της Hyundai, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι στα σχέδιά της είναι να λανσάρει μια πισωκίνητη εκδοχή του G70 που αναμένεται να πατήσει τους δρόμους το 2017 και φυσικά ίσως είναι η καλύτερη της ευκαιρία να το παρουσιάσει στην έκθεση της Νέας Υόρκης.
Ήδη η Genesis έχει λανσάρει τα G80 και G90, ως διαδόχους των Hyundai Equus και Hyundai Genesis, ενώ αναμένεται στο άμεσο μέλλον να ενταχθούν στην γραμμή παραγωγής Crossover και Coupe μοντέλα με την φίρμα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW CRAFTER LEASEPRO
test center