Παρήγγειλε 28 Τesla κατά λάθος

3.385 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2020)

Με ολόκληρο στόλο από Tesla Μοdel 3 παραλίγο να βρεθεί ένας Γερμανός λόγω ενός προβλήματος που σημειώθηκε στον ιστότοπο της Tesla.


H αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι συνήθως μια ευχάριστη διαδικασία αλλά αυτό δεν συνέβη σε έναν πατέρα και τον γιο του στην Γερμανία όταν προσπάθησαν να αγοράσουν ένα Tesla Model 3, αξίας 52.000 ευρώ, διαδικτυακά.

Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να επωφεληθούν από τα κίνητρα που λάνσαρε η γερμανική κυβέρνηση για την αγορά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και να αγοράσουν ένα Tesla για να αντικαταστήσουν το Kuga που χρησιμοποιούσαν οικογενειακώς.

Ο γιος έκανε λόγο πως ο πατέρας του προσπάθησε να παραγγείλει το αυτοκίνητο τον περασμένο μήνα αλλά έλαβε μήνυμα πως η προσπάθειά του ήταν αποτυχημένη γιατί το σύστημα του έβγαλε ένδειξη πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την πληρωμή. Ο πατέρας προσπάθησε ξανά και ξανά να παραγγείλει το μοντέλο αλλά συνεχώς το σύστημα του έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Μετά από πολλές προσπάθειες, ο πατέρας ολοκλήρωσε την αγορά του Tesla Model 3.

Mετά από λίγες μέρες, ο γιος κατάλαβε πως ο πατέρας του παρήγγειλε συνολικά 28 Tesla αλλά έλαβε επιβεβαίωση αγοράς μόνο για το ένα από αυτά, λόγω του προβλήματος που είχε το site της Τesla. To ποσό που βγήκε από τον τραπεζικό τους λογαριασμό ήταν 2.800 ευρώ αφού για κάθε παραγγελία η Τesla λαμβάνει προκαταβολή 100 ευρώ. Ευτυχώς, ο γιος επικοινώνησε με την εταιρεία, τους εξήγησε τι συνέβη και η Tesla δέχτηκε να ακυρώσει τις 27 επιπλέον παραγγελίες…
 

Hyundai
OPEL