Ανεπίσημο σχέδιο μας δίνει μία γεύση για την εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το ανανεωμένο VW Golf.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεπίσημο σχέδιο μας δίνει μία γεύση για την εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το ανανεωμένο VW Golf.

«Γεύση» και πρώτη teaser εικόνα του ανανεωμένου Volkswagen Golf

9.752 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2023)

- Πρώτο teaser του ανανεωμένου Volkswagen Golf.
- Φρεσκαρισμένη εμφάνιση με νέα φώτα και προφυλακτήρες.
- Μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment.
- Αλλαγές και στην γκάμα των κινητήρων.

Πρώτο teaser του ανανεωμένου Volkswagen Golf

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf 8ης γενιάς ετοιμάζεται και η μάρκα προχώρησε στην αποκάλυψη της πρώτης teaser εικόνας. Το τελευταίο Golf που θα εξοπλίζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, θα έχει αλλαγές στην εμφάνισή του, ενώ θα επωφεληθεί από αναβαθμισμένες τεχνολογίες!

Ένα βίντεο (δείτε στο τέλος του κειμένου) που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της μάρκας στο Youtube και δείχνει τα highlights της χρονιάς που φεύγει, στο τέλος μας επιφυλάσσει μία έκπληξη, καθώς αν και στο απόλυτο σκοτάδι το ανανεωμένο VW Golf κάνει την εμφάνιση του. Τα LED φώτα και το φωτιζόμενο λογότυπο της μάρκας ξεχωρίζουν, ενώ μπορούμε να δούμε και τις ράγες στην οροφή, κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για την έκδοση Variant του Golf, δηλαδή το βάγκον μοντέλο.

Φρεσκαρισμένη εμφάνιση με νέα φώτα και προφυλακτήρες

Τα δοκιμαστικά πρωτότυπα του ανανεωμένου VW Golf έχουν κάνει την εμφάνισή τους, χωρίς όμως να μαρτυρούν πολλά για τις αλλαγές στο εξωτερικό. Αυτές αν και δεν αναμένεται να είναι μεγάλες, εντούτοις θα δίνουν στο Golf ότι χρειάζεται για να φρεσκαριστεί εξωτερικά, όπως φαίνεται και στο ανεπίσημο σχέδιο που παρουσίασαν ανεξάρτητοι σχεδιαστές. Ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα με νέα γραφικά και νέοι προφυλακτήρες μπροστά και πίσω θα δίνουν το ανανεωμένο Golf μία φρέσκια εμφάνιση, με αυξημένο το σπορ στοιχείο.


Αυτή είναι η πρώτη επίσημη teaser εικόνα της Volkswagen για το ανανεωμένο VW Golf.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη teaser εικόνα της Volkswagen για το ανανεωμένο VW Golf.

Μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν πως στο εσωτερικό μία μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment θα είναι παρούσα, αντιστοιχώντας με τη 15άρα οθόνη του ID.7. Οι αρχικές εξοπλιστικές εκδόσεις θα λαμβάνουν μια μικρότερη οθόνη στο φάσμα των 12 ιντσών. Από κει και πέρα το σύστημα infotainment θα γίνει πιο λειτουργικό αφού οι άνθρωποι της μάρκας έχουν υποσχεθεί να εξαλείψουν κάποια λαγκαρίσματα που εντοπίστηκαν. Αναβαθμισμένα θα είναι και κάποια επιμέρους υλικά στην καμπίνα του γερμανικού best-seller, όπως τα μπουτόν στο τιμόνι. Τέλος, αναμένεται ότι το νέο μοντέλο θα συνοδεύεται από ένα περισσότερο διανθισμένο τεχνολογικό μπουκέτο συστημάτων υποστήριξης και ασφάλειας του οδηγού.

Αλλαγές και στην γκάμα των κινητήρων

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, το ανανεωμένο Golf θα είναι πιθανότατα το τελευταίο με κινητήρες εσωτερικής καύσης κάτω από το καπό του, αφού η νέα γενιά θα έρθει αποκλειστικά ως ηλεκτρική. Ο βελτιωμένος τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,5 TSI Evo2 θα είναι παρών συνδυασμένος με ήπια υβριδική τεχνολογία, ενώ και ο 1,0 eTSI ενδέχεται να λάβει κάποιες βελτιώσεις. ¶γνωστο παραμένει προς ώρας εάν ο 2λιτρος TDI πετρελαιοκινητήρας θα συνεχίσει να δίνει το παρών στην γκάμα. Σε ότι αφορά το plug-in υβριδικό Golf GTE θα μπορούσε να αποκτήσει το σύστημα PHEV επόμενης γενιάς που βασίζεται στον 1,5 TSI κινητήρα βενζίνης, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και συνδυάζεται  με το 7άρι DSG αυτόματο κιβώτιο. Ως αποτέλεσμα δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο μοντέλο να έρθει με περισσότερη ιπποδύναμη αλλά και μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία (ίσως έως 100 χιλιόμετρα) χάρη σε μία νέα μπαταρία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
test center