Ρίχνουν «άκυρο» σε γιατρό με GT-R που σώζει ζωές!

3.599 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2021)

Γιατρός άμεσης επέμβασης σώζει ζωές χρησιμοποιώντας για όχημα το δικό του Nissan GT-R, όμως οι αρχές στην Αυστραλία αρνήθηκαν να το πιστοποιήσουν ως όχημα έκτακτης ανάγκης!

Για να σωθούν ανθρώπινες ζωές σε έκτακτα περιστατικά υγείας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να υπάρξει άμεση επέμβαση του γιατρού στο σημείο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Δρ. Micheal Livingston, ο οποίος επιβλέπει δύο κλινικές στην Αυστραλία, επιλέγει να χρησιμοποιήσει το Nissan GT-R του για να μετακινηθεί γρήγορα από τη μια πόλη στην άλλη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Έχει σώσει πολλές ζωές χάρη στο GT-R
Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, πρέπει να ταξιδέψει με ταχύτητα μεγαλύτερη απ' όσο ορίζουν τα όρια του ΚΟΚ για να φτάσει άμεσα στους ασθενείς του παρόλο που βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο και όπως φαίνεται στην πράξη η χρήση του Nissan GT-R σώζει ζωές. Ενδεικτική περίπτωση: ένα μωρό ενός έτους έπασχε από βρογχίτιδα νωρίτερα φέτος και χρειαζόταν επείγουσα περίθαλψη. Ο Δρ. Livingston, ο οποίος ήταν 30 λεπτά μακριά εκείνη την ώρα, έπρεπε να οδηγήσει με πολύ μεγάλη ταχύτητα χρησιμοποιώντας το σπορ κουπέ του για να σώσει το μωράκι. Ευτυχώς, έφτασε στην ώρα του και το μωρό είναι καλά.
 
Ζήτησε να εγκριθεί το αυτοκίνητο ως όχημα έκτακτης ανάγκης
Περιπτώσεις όπως αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω θέτουν πραγματικά τον Δρ. Livingston σε κίνδυνο. Εκτός από την πιθανότητα να πάρει κλήσεις και διάφορα πρόστιμα λόγω της ταχύτητας, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος ατυχημάτων. Όλα αυτά μπορεί να τα αποφύγει εάν το αυτοκίνητό του αναγνωριστεί ως όχημα έκτακτης ανάγκης. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύσει το GT-R θα αποκτήσει φάρο και σειρήνα για να μπορεί να ειδοποιεί τα άλλα οχήματα, ενώ ο Δρ Livingston θα κληθεί να περάσει από εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδήγησης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
 
Αρνήθηκε το Υπουργείο Μεταφορών 
Παρά λοιπόν την αποδεδειγμένη χρησιμότητα του GT-R άμεσης επέμβασης, το Υπουργείο Μεταφορών της Αυστραλίας αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα του γιατρού με την αιτιολογία πως οι άνδρες οδηγοί είναι επιρρεπείς στο να οδηγούν με υψηλές ταχύτητες, ενώ πρόσθεσε πως οι αιτήσεις εγκρίνονται μόνο εάν τα οχήματα ήταν μέρος του κρατικού δικτύου υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Nissan GT-R, του γιατρού Livingston.
 
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Έχει σώσει κόσμο και κοσμάκη στην Αυστραλία!
Οι αρχές όμως δεν εγκρίνουν το GT-R ως όχημα έκτακτης ανάγκης για να πάρει σειρήνα και φάρο.
Εσύ τι λες, το κάνει για να τρέχει χωρίς να πληρώνει πρόστιμα ή όντως θέλει να βοηθάει κόσμο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green