• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ABB οδηγεί την πρόοδο στη μείωση των εκπομπών άνθρακα

1.416 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2021)

Η ABB, χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula E, συμβάλλει τα μέγιστα στη μείωση των εκπομπών άνθρακα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E επιστρέφει  στο Λονδίνο για πρώτη φορά από το 2016. Η νέα πίστα, μήκους 2,25 χλμ με 22 γύρους, όχι μόνο εκτείνεται γύρω από το εκθεσιακό κέντρο Royal Docks and ExCeL London, αλλά επίσης διαθέτει και εσωτερικό τμήμα -το πρώτο για διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό ανώτερου επιπέδου.

Ο Theodor Swedjemark, Chief Communications and Sustainability Officer της ABB: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε την ABB Formula E να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά με το πρόσθετο στοιχείο του εσωτερικού χώρου της πίστας. Αυτό είναι εφικτό μόνο επειδή τα αυτοκίνητα της ABB Formula E Gen2 εκπέμπουν μηδενικές εκπομπές, οπότε στους αγώνες αυτούς αναδεικνύονται τα οφέλη από τις καθαρότερες και πιο βιώσιμες μεταφορές. Επιπλέον, συμβολίζουν το πώς η τεχνολογική υπεροχή μπορεί να είναι η κινητήριος δύναμη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας».

Η ABB αναδεικνύει την τεχνολογικά ηγετική της θέση ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών κλάδων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »