Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Alfa Romeo και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Alfa Romeo και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Η Alfa Romeo Giulia θα συνεχίσει να υπάρχει ως ηλεκτρική

5.070 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2021)

Η Giulia έχει μέλλον στην γκάμα της Alfa Romeo και βαδίζοντας παράλληλα με την μετάβαση της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση, θα λάβει και εκείνη ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Ενώ η Alfa Romeo θα επικεντρωθεί κυρίως στα ηλεκτρικά SUV, με το πρώτο πλήρες ηλεκτρικό μοντέλο να έρχεται το 2024, αυτό δε πρόκειται να βάλει σε μπελάδες το μέλλον της Giulia, η οποία όπως φαίνεται έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στην γκάμα της ιταλικής φίρμας και στο μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Ηλεκτρική θα γίνει μελλοντικά η Alfa Romeo Giulia

Αυτό γνωστοποίησε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα autoexpress ο επικεφαλής της μάρκας Jean-Philippe Imparato, υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα πως: «το σχήμα της Giulia είναι φανταστικό, δεν θέλω να το χάσω αυτό». Ωστόσο ο ισχυρός άντρας της Alfa ξεκαθάρισε πως αυτό θα συμβεί σε συνδυασμό με την πλήρη ηλεκτροδότηση του μοντέλου (μελλοντικά), αφού θυμίζουμε η Alfa Romeo θέλει να μετατρέψει το χαρτοφυλάκιο των μοντέλων της σε πλήρως ηλεκτρικά έως το 2027.
 
Παρά τη μετάβαση σε αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, το αφεντικό της Alfa υπογράμμισε ότι η μάρκα θα συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στην οδηγοκεντρική και σπορ προσέγγιση, που τα αυτοκίνητά της έχουν γίνει γνωστά στα 111 χρόνια της ιστορίας της.
 

Θα βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia, που θα κάνει την εμφάνισή της μετά το 2024, θα βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα της μητρικής εταιρείας Stellantis, η οποία θα προσφέρει αυτονομία 800 χιλιομέτρων. Η εν λόγω πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για μοντέλα επιδόσεων με τετρακίνηση ήτοι τουλάχιστον δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Παράλληλα η ηλεκτρική Giulia θα είναι διαθέσιμη και με έκδοση ενός ηλεκτρικού κινητήρα.
 

Μετά το 2024 ο ερχομός της 

Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρική Giulia θα υπάρξουν προσεχώς, ωστόσο να πούμε πως η κατασκευής της θα είναι μέρος της επιθετικής στρατηγικής ηλεκτρικών μοντέλων της Alfa που θα ξεκινήσει το 2024, πιθανότατα με ένα SUV. Θυμίζουμε πως η Alfa Romeo λέγεται πως εργάζεται πάνω στην αναγέννηση της GTV ως ηλεκτρική ενώ, σύμφωνα με τον Imparato, βρίσκεται υπό συζήτηση η αναβίωση και της Spider Duetto. 

Αλλάζει η Alfa Romeo, αλλάζει και η Giulia!
-Θα συνεχίσει να υπάρχει και μελλοντικά στην γκάμα της ιταλικής φίρμας αλλά ως ηλεκτρική.
-Αυτό ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της Alfa.
-Μετά το 2024 ο ερχομός της.
-Αυτονομία στα 800 χιλιόμετρα!
Θα ήθελες ηλεκτρική την Giulia ή θα χάσει κάτι από τον χαρακτήρα της;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto