Η Alfa Romeo έγινε 112 ετών και ξύπνησε το Μιλάνο με μία Formula 1

Η Alfa Romeo έγινε 112 ετών και ξύπνησε το Μιλάνο με μία Formula 1

2.011 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2022)

Η Alfa Romeo γίνεται σήμερα (24/6) 112 ετών και η ιταλική φίρμα βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της!

Χρόνια πολλά Alfa Romeo!

Το πρωινό που σηματοδοτεί τα 112 χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκε η Alfa Romeo  στο Μιλάνο το 1910, ξημέρωσε και η φίρμα βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλια της και να ξυπνήσει τη γενέτειρα πόλη της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το μονοθέσιο της Alfa στη F1 βόλταρε στο Μιλάνο

Το πρωί της 24ης Ιουνίου, οι δρόμοι του Μιλάνο με αφετηρία την Piazza Duomo και περνώντας από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης, όπως την Piazza San Babila, την Porta Nuova και τον κεντρικό σταθμό, ξύπνησαν από το «ουρλιαχτό» του υβριδικού συνόλου του μονοθεσίου της Alfa Romeo F1 Team ORLEN. Η πορεία του μονοθεσίου μέσα από τους δρόμους της πόλης τερματίστηκε στη Gattamelata, ένα μέρος με ιδιαίτερη ιστορική αξία. Εκεί, το 1910 δημιουργήθηκε το Portello, το πρώτο εργοστάσιο της Alfa Romeo που σήμερα ζει μια δεύτερη ζωή, ως η κεντρική έκθεση της μάρκας.

Ο Bottas οδήγησε το μονοθέσιο

Στο τιμόνι του μονοθεσίου της Alfa Romeo F1 Team ORLEN βρέθηκε ο Valtteri Bottas, ο οποίος είναι βέβαιο πως θα έχει να θυμάται για πάντα αυτό το πρωινό, όπως φυσικά και οι τυχεροί κάτοικοι του Μιλάνο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda