Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Η Alfa Romeo teas-άρει την Tonale

Η Alfa Romeo teas-άρει την Tonale

2.418 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Η Alfa Romeo Tonale ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της αλλά λίγο πριν από αυτό η ιταλική φίρμα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο, δείχνοντας λίγο από το εξωτερικό και λίγο από το εσωτερικό του ιταλικού SUV.

Ντεμπούτο στις 8/2

Στις 8 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της Alfa Romeo Tonale που θα αποκαλυφθεί επίσημα μετά από πολύ καιρό τον οποίο την περιμένουμε. Μέχρι ωστόσο να φτάσουμε στην συγκεκριμένη ημέρα η ιταλική μάρκα μέσω τον social media έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο λίγων δευτερολέπτων. Εκεί παρουσιάζεται φευγαλέα το εμπρόσθιο μέρος του νέου SUV, όπως επίσης και το εσωτερικό, όπου και επικεντρώνεται στον πίνακα οργάνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Γεύση» από το νέο SUV μέσα και έξω

Το teaser επιβεβαιώνει πως η Tonale θα διαθέτει λεπτούς προβολείς, ενώ μέσω του πίνακα οργάνων δείχνει και την υπογραφή των φώτων ημέρας τεχνολογίας LED, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο πίνακας οργάνων θα είναι ψηφιακός.

Με 240 άλογα η κορυφαία Plug-in επιλογή

Στα μηχανικά σύνολα, σύμφωνα με τις διαρροές, θα υπάρχει μία ευρεία γκάμα επιλογών, ενώ η Tonale θα ασπαστεί και τον υβριδισμό. Ένα diesel μοτέρ που θα προσφέρει 130 ίππους θα είναι μέρος της γκάμας, ενώ οι επιλογές βενζίνης θα αποτελούνται από τούρμπο τετρακύλινδρους κινητήρες με 130 ή 160 ίππους. Η δεύτερη επιλογή σημειώνεται πως θα συνοδεύεται από ήπια υβριδική τεχνολογία. Παρών περιμένουμε να είναι και ένα Plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που προορίζεται για το κορυφαίο μοντέλο. Αυτό θα έχει ισχύ 240 άλογα και κίνηση στους τέσσερις τροχούς, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα που θα είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα.
Διαβάστε περισσότερα για το ALFA ROMEO TONALE