Η Bentley χτίζει ουρανοξύστη για διαμερίσματα

2.030 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2021)

Οι Βρετανοί άφησαν για λίγο στην άκρη τα αυτοκίνητα και ανέπτυξαν σχέδια για την κατασκευή ενός ουρανοξύστη στο Mαιάμι με 200 πολυτελή διαμερίσματα, με το καθένα από αυτά να έχει και το δικό του γκαράζ.


Tις πρώτες στον κόσμο πολυτελείς κατοικίες που θα φέρουν το όνομά της ετοιμάζεται να κατασκευάσει στην Φλόριντα των ΗΠΑ η Bentley σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης κτηριακών συγκροτημάτων Dezer Development.

Οι κατοικίες αυτές θα κατασκευαστούν στο Sunny Isles Beach του Miami, σε μια έκταση 27 εκταρίων που βρίσκεται μπροστά από την θάλασσα. Η Dezer Development και η Bentley θα συνεργαστούν με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία σχεδίασης κτηρίων Sieger Suarez για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός 60όροφου ουρανοξύστη ύψους 228 μέτρων, στον οποίο θα ενσωματώνονται 200 υπερπολυτελή διαμερίσματα.

Το κάθε διαμέρισμα θα έχει το δικό του γκαράζ, στο οποίο θα χωρούν παραπάνω από ένα αυτοκίνητα, θέα είτε στον ωκεανό, είτε στην παραλία, ιδιωτικό μπαλκόνι, πισίνα, σάουνα και άλλες ανέσεις. Ο ουρανοξύστης θα έχει επίσης γυμναστήριο, σπα, το δικό του μπαρ και το δικό του εστιατόριο.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2023 και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2026. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι όσο το δυνατόν φιλικότερα προς το περιβάλλον ενώ η ενέργεια που θα χρειάζεται το κτήριο για να λειτουργήσει θα είναι ελάχιστη.

Mercedes
skoda