• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Και τα τρία μοντέλα στην έκδοση αυτή διατίθενται μόνο με το Nero Ribelle Mica χρώμα.

Ο οδηγός θα συναντήσει μαυροκόκκινα δερμάτινα σπορ καθίσματα.

H Edizione Ribelle για όλες τις Maserati

1.951 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/1/2020

Τις σημαίες της επανάστασης έχει σηκώσει η Maserati με αυτήν εδώ την έκδοση για την αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Tην «επαναστατική» Edizione Ribelle ή Rebel Edition για τις Ghibli, Levante και Quattroporte παρουσίασε η Maserati, δύο μήνες πριν αυτή λανσαριστεί στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Και τα τρία μοντέλα στην έκδοση αυτή διατίθενται μόνο με το Nero Ribelle Mica χρώμα και εξοπλίζονται με το Nerissimo Package που αποτελείται από ειδικά εμβλήματα και λεπτομέρειες στο αμάξωμα, μαύρο πλαίσιο γύρω από τα παράθυρα, μαύρες απολήξεις εξάτμισης και ίδιου χρώματος 20άρες ζάντες με κόκκινες δαγκάνες φρένων. Η ειδική περιποίηση συνεχίζεται και μέσα στην καμπίνα όπου ο οδηγός θα συναντήσει μαυροκόκκινα δερμάτινα σπορ καθίσματα, φινίρισμα από ανθρακόνημα, επένδυση Alcantara, προσκέφαλα με τα εμβλήματα της Maserati, σύστημα ήχου Harman Kardon, θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα κ.α..

Aκόμη, η Maserati λανσάρει ένα νέο GT Sport πακέτο επίσης για τις Ghibli, Levante και Quattroporte που περιλαμβάνει μοναδικές 20άρες ή 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου,  φινίρισμα από ξύλο piano black, βαμμένες δαγκάνες σε κόκκινο, μπλε ή μαύρο και μια σειρά από άλλες αισθητικές αναβαθμίσεις ανάλογα το μοντέλο.

Όσον αφορά την Edizione Ribelle, η παραγωγή θα περιοριστεί στα 225 αυτοκίνητα από τα οποία τα 100 θα είναι Ghibli S Q4, 100 Levante S και 25 Quattroporte S Q4 σε έκδοση GranSport.

Tags: MASERATI