• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Ford Mustang Mach-E ίσως είναι τελικά ισχυρότερη

1.919 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2020

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Από ένα έγγραφο της Ford που διέρρευσε, αποκαλύπτεται πως η Mustang Mach-E θα είναι τελικά πιο ισχυρή από ό,τι αρχικά αναμενόταν. Πόσο όμως;


Πιο ισχυρή από ο,τι αναμενόταν θα είναι τελικά η νέα Ford Mustang Μach-E όταν φτάσει στα χέρια των νέων ιδιοκτητών της, καθώς σύμφωνα με ένα μέλος ενός φόρουμ φίλων του μοντέλου, η Mach-E θα διατεθεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις με ελαφρώς περισσότερη ισχύ.

Η πρώτη επιλογή RWD Standard Range θα αποδίδει 270 άλογα και 429 Nm ροπής ενώ η RWD Extended Range που θα προσφέρει περισσότερη αυτονομία θα αποδίδει 300 άλογα και 429 Nm ροπής. Όσον αφορά τις τετρακίνητες εκδόσεις, η Standard Range θα αποδίδει 270 άλογα και 580 Nm ροπής και η Εxtended Range 350 άλογα και 580 Nm ροπής. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως και γιατί η Ford αποφάσισε να αυξήσει κατά 8-11 άλογα την ισχύ των παραπάνω εκδόσεων, το πιθανότερο είναι πάντως υπήρξε κάποια εξέλιξη στην απόδοση των ηλεκτρικών μοτέρ της μάρκας.

Αύξηση στην ισχύ της θα έχει και η GT έκδοση, ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα ακριβή νούμερα. Mέχρι πρότινος, η Mustang Mach-E GT προβλεπόταν να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας 465 ίππους και 830 Νm ροπής. Η Mustang Mach-E θα διαθέτει τρία μοναδικά προφίλ οδήγησης – τα Whisper, Engage και Unbridles – με το καθένα να προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του οχήματος. Παράλληλα θα διατίθεται με τις νέες, αλουμινένιες δαγκάνες υψηλών επιδόσεων Flexira της Brembo, ενώ η Mustang Mach-E GT θα εξοπλίζεται επίσης με το σύστημα ανάρτησης MagneRide.

Το μοντέλο θα έρθει στην αγορά στα τέλη του 2020.