Η Ford κατοχύρωσε το όνομα Mustang Dark Horse παγκοσμίως

Η Ford κατοχύρωσε το όνομα Mustang Dark Horse παγκοσμίως

1.738 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2022)

Την ονομασία Mustang Dark Horse έκανε δική της η Ford, ένα όνομα το οποίο κατοχύρωσε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες παγκοσμίως!

Βρέθηκε το όνομα της μαύρης Mustang

Πριν από περίπου ένα μήνα η Ford είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία νέα μαύρη έκδοση της Mustang, ζητώντας μάλιστα από το κοινό να προτείνει μερικά πιθανά ονόματα για τη νέα έκδοση που είναι έτοιμη να παρουσιάσει. Όπως φαίνεται το όνομα αυτό βρέθηκε και οι άνθρωποι της μάρκας το κατοχύρωσαν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παγκόσμιο το όνομα «Mustang Dark Horse»

Συγκεκριμένα η Ford κατοχύρωσε το όνομα «Mustang Dark Horse» και μάλιστα το έκανε αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού η μάρκα κατέθεσε τις απαραίτητες αιτήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ευρώπη, της Νέας Ζηλανδίας και της Αυστραλίας. Ως εκ τούτου αποδεικνύεται πως η εταιρεία ετοιμάζει να προσφέρει τη Mustang με το «μαυρισμένο» πακέτο σε όλο τον κόσμο.

Λίγες οι πληροφορίες για τη «μαυρισμένη» Mustang

Όπως είχε γίνει γνωστό από το αρχικό tweet στη νέα έκδοση η Mustang θα έχει μαύρο έμβλημα και γενικότερα μαύρες λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα διαθέτει και μαύρες ζάντες αλουμινίου. Αυτό που περιμένουμε από τη Ford είναι να πραγματοποιήσει και άλλες οπτικές αναβαθμίσεις μέσα και έξω, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιήσει κάτι περισσότερο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center