Η Hennessey προκαλεί άλλες εταιρίες στην κούρσα για το ρεκόρ ταχύτητας

Η Hennessey προκαλεί άλλες εταιρίες στην κούρσα για το ρεκόρ ταχύτητας

1.190 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2024)

- Είναι ο αγώνας για τα 483 χλμ./ώρα (300 μίλια/ώρα)
- Η Bugatti έχει παραιτηθεί αφού πέτυχε αυτές της ταχύτητες προς μια μόνο κατεύθυνση
- Η Hennessey λέει ότι δεν είναι μόνη στην κούρσα

Είναι ο αγώνας για τα 483 χλμ./ώρα (300 μίλια/ώρα)

Ο αγώνας για την κατάκτηση του ρεκόρ ταχύτητας είναι κάτι που ορισμένες εταιρίες παίρνουν στα σοβαρά. Τόσο σοβαρά μάλιστα που η Bugatti σήκωσε την λευκή σημαία αφού ξεπέρασε τα 483 χλμ./ώρα (300 μίλια/ώρα) προς μια κατεύθυνση. Τώρα, η Hennessey λέει πως θέλει να καταφέρει να αγγίξει αυτές τις ταχύτητες, ή και υψηλότερες και προς τις δύο κατεύθυνσης (δηλαδή και στην όπισθεν).

Η Bugatti έχει παραιτηθεί αφού πέτυχε αυτές της ταχύτητες προς μια μόνο κατεύθυνση

Τον τελευταίο καιρό η επίτευξη ενός νέου ρεκόρ μοιάζει δευτερεύον στόχος για τις εταιρίες. Η Bugatti από το 2019 κι έπειτα έχει δηλώσει πως δεν θα συνεχίσει να προσπαθεί. Το 2020, ήρθε η αποτυχία της SSC με το Tuatara, αν και όταν η εταιρία ξαναπροσπάθησε το 2022 έφτασε κοντά, καταφέρνοντας να κάνει το αυτοκίνητο της να αγγίξει τα 475 χλμ./ώρα, φυσικά, πάλι, προς μια μόνο κατεύθυνση. Όσο για την Hennessey, κατάφερε να κάνει το Venom F5 να αγγίξει τα 437 χλμ./ώρα το 2022, αλλά δεν έχει επιχειρήσει ξανά έκτοτε. Ο CEO της εταιρίας, όμως, λέει πως ήρθε η ώρα της εταιρίας να ξαναμπεί στην κούρσα για την διεκδίκηση του ρεκόρ.

Η Hennessey λέει ότι δεν είναι μόνη στην κούρσα

Η Hennessey λέει ότι δεν είναι μόνη στον αγώνα και ότι και άλλες εταιρίες προσπαθούν, κρυφά, να σπάσουν το ρεκόρ. Αναφέρει την Bugatti, την Rimac και την Koenigsegg ως πιθανούς αντιπάλους.
 

test center
4green