Μια μοναδική Lamborghini Huracan για τον Πάπα Φραγκίσκο, κατασκεύασε η ιταλική εταιρεία.

Η Huracan του Πάπα

2.780 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2017)

Μια μοναδική Lamborghini Huracan για τον Πάπα Φραγκίσκο, κατασκεύασε η ιταλική εταιρεία.

Το δικό του supercar έχει πλέον ο επίσκοπος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας Πάπας Φραγκίσκος, καθώς η Lamborghini δημιούργησε και του έδωσε μια μοναδική Huracan, η οποία βεβαίως δεν θα μείνει στην κατοχή του Πάπα αλλά θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.  
 
Το μοναδικό αυτό μοντέλο έχει στολιστεί σε όλο το μήκος και το πλάτος του αμαξώματος με κίτρινες ρίγες, οι οποίες έχουν εμπνευστεί από τη σημαία του Βατικανού, ενώ το λευκό χρώμα Bianco Monocerus, βρίσκεται παντού εκτός από τις ζάντες αλλά και τους αεραγωγούς στο εμπρόσθιο μέρος.
Η Huracan παρουσιάστηκε στον Πάπα στο Βατικανό από το αφεντικό της Lamborghini, Stefano Domenicali και εκείνος με τη σειρά του ευλόγησε το αυτοκίνητο αλλά και υπέγραψε το αυτοκίνητο το  οποίο θα δημοπρατηθεί τον ερχόμενο Μάιο από τον οίκο RM Sotheby`s.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα που θα προκύψουν από την δημοπρασία θα δοθούν στον Πάπα και εκείνος με τη σειρά του θα κατανείμει τα χρήματα σε τρεις πλευρές: τη χριστιανική κοινότητα στην περιοχή Nineveh του Ιράκ, την κοινότητα του Πάπα Ιωάννη XXIII που βοηθά τα θύματα σωματεμπορίας και κακοποίησης αλλά και τις ιταλικές ενώσεις που βοηθούν τις γυναίκες και τα παιδιά στην Αφρική.

peugeot
test center