7 φωτογραφίες »

Το μοναδικό αυτό πρωτότυπο θα παρουσιάζεται στο Hyundai Motorstudio στο Μπουσάν έως τις 27 Ιουνίου 2021.

H Hyundai έκανε το Pony ηλεκτρικό!

5.387 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2021)

Ένα νέο, μοναδικό πρωτότυπο πάνω στο οποίο ενώνεται το παρελθόν της μάρκας με τα σύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης παρουσίασε η Hyundai, μέσω του αμιγώς ηλεκτρικού Pony EV.


Χωρίς... τυμπανοκρουσίες η Hyundai παρουσίασε μια μοναδική σχεδιαστική ιδέα βασισμένη στο Pony που είδαμε στα μέσα της δεκαετίας του 1970, το οποίο ωστόσο ενημερώθηκε με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών. Όπως έγινε γνωστό του εν λόγω πρότζεκτ ηγήθηκε ο επικεφαλής σχεδιαστής εσωτερικών χώρων της μάρκας, Hak Soo Ha και αυτή τη στιγμή εκτίθεται στο κέντρο πελατών της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας.
 
Για να λάβει το Pony EV μια νέα μοναδική εμφάνιση εξοπλίστηκε με μοντέρνους προβολείς, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει φώτα LED παρόμοια με αυτά του Ioniq 5. Παράλληλα οι πλευρικοί καθρέπτες βρίσκονται μπροστά στα φτερά, όμως πρόκειται για κάμερες και όχι για τους παραδοσιακούς καθρέπτες.
 
Το εσωτερικό του Hyundai Pony EV έχει υποβληθεί σε ακόμη πιο μεγάλη αναθεώρηση από το εξωτερικό και περιλαμβάνει ένα μοναδικό τιμόνι τριών ακτινών, καθώς και ένα ξεχωριστό πίνακα οργάνων σε αντίθεση με αυτό που θα βρείτε επί του παρόντος στην αγορά.
 
Τέλος, όπως προαναφέραμε η Hyundai αφαίρεσε τον αρχικό κινητήρα του Pony και το αντικατέστησε με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Το μοναδικό αυτό πρωτότυπο θα παρουσιάζεται στο Hyundai Motorstudio στο Μπουσάν έως τις 27 Ιουνίου 2021.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda