4 φωτογραφίες »

Oι νέες δυνατότητες θα μπορούν να ενσωματωθούν στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα από τα μέσα Απριλίου και έπειτα.

Η Lamborghini Huracan Evo γίνεται «εξυπνότερη»

2.033 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2021)

Είναι γρήγορη πλέον όμως γίνεται και πιο έξυπνη. Ο λόγος για την Lamborghini Huracan Evo η οποία λαμβάνει μία σειρά αναβαθμίσεων με επίκεντρο την τεχνολογία.


Ακόμα και αυτοκίνητα όπως η Lamborghini Huracan Evo έχουν δυνατότητες βελτίωσης, όχι απαραίτητα σε επίπεδο επιδόσεων, αλλά τεχνολογίας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του ιταλικού supercar το οποία πλέον διαθέτει τα συστήματα Android Auto και Alexa. Αυτές είναι αξιοσημείωτες προσθήκες καθώς το αυτοκίνητο αρχικά περιοριζόταν στο Apple CarPlay.
 
Τα πλεονεκτήματα του Android Auto, είναι γνωστά στο περισσότερο κοινό, για αυτό το λόγο η Lamborghini στέκεται περισσότερο στο έτερο σύστημα, Alexa. Η ιταλική μάρκα σημείωσε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο μιας ποικιλίας ρυθμίσεων του οχήματος. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι έλεγχοι κλιματισμού και τα θερμαινόμενα καθίσματα, καθώς και το σύστημα πλοήγησης, το τηλέφωνο και το ραδιόφωνο. Το Alexa μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αντλήσει πληροφορίες από το σύστημα Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata και να ελέγξει άλλες συσκευές με δυνατότητα Alexa, όπως γκαραζόπορτες και φώτα μέσα στο σπίτι.
 
Από κει και πέρα η Lamborghini Huracan Evo εξοπλίζεται και με το σύστημα Lamborghini Connect, αποκτώντας έτσι πολλές νέες δυνατότητες στις οποίες μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Unica. Αυτές περιλαμβάνουν εντοπισμό αυτοκινήτου, αναφορές κατάστασης οχήματος και λειτουργίες γεωφλέξης (geofencing). Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το σύστημα ψυχαγωγίας της Huracan είναι πλέον σε θέση να λαμβάνει ασύρματες ενημερώσεις (over the air).
 
Η Lamborghini ενημερώνει πως οι νέες δυνατότητες θα μπορούν να ενσωματωθούν στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα από τις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες από τα μέσα Απριλίου και έπειτα.

Mercedes
test center