4 φωτογραφίες »

Η Lotus μας δείχνει το τιμόνι της Emira

1.738 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2021)

Η Lotus προετοιμάζει το τελευταίο της μοντέλο με κινητήρα καύσης και στο πλαίσιο αυτό η βρετανική μάρκα μας έδειξε το τιμόνι και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η Lotus έχει ανακοινώσει πως θα γίνει μία μάρκα με μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα της, ωστόσο πριν συμβεί αυτό ετοιμάζει το αυτοκίνητο που θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα εκείνων με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Το εν λόγω μοντέλο θα είναι η Emira.
 
Τα πρώτα teaser της Emira είχαν κυκλοφορήσει στα τέλη του Απρίλη, αλλά σήμερα η Lotus έδωσε συνέχεια. Η μάρκα πήρε την απόφαση να μας δείξει σε εικόνες και βίντεο το πάνω μέρος του σπορ τιμονιού, το οποίο είναι τυλιγμένο σε Alcantara με κίτρινες πινελιές για τις ραφές αλλά και για την ένδειξη που βρίσκεται στην κορυφή του τιμονιού. Το τιμόνι με το ελαφρώς ανασχεδιασμένο λογότυπο της Lotus που είδαμε αρχικά στην Evija, πλαισιώνεται από διάφορα χειριστήρια, ενώ ξεχωρίζουν και τα paddles πίσω από το τιμόνι. Παράλληλα μπορούμε να δούμε και τα γραφικά του ψηφιακού πίνακα οργάνων.
 
Πληροφορίες που να μας διαφωτίζουν για τον κινητήρα που θα εξοπλίζει την Emira δεν έχουν υπάρξει, όμως η φημολογία αναφέρει πως θα διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που θα προέρχεται από εταιρεία-συνεργάτη της Lotus, η οποία δεν έχει ακόμα αποκαλύψει το όνομά της.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα, όλες οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε δε θα καθυστερήσουν να έρθουν στο φως αφού η παγκόσμια πρεμιέρα της Emira έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουλίου, προτού το σπορ αυτοκίνητο δώσει το παρόν και στο Goodwood Festival of Speed.
 

    

peugeot
test center