H Mercedes σταματάει τα βάγκον από το 2030
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Mercedes σταματάει τα βάγκον από το 2030

1.904 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

Τα βάγκον μοντέλα της θα αρχίσει να αποσύρει σταδιακά η Mercedes, καθώς η πολυτελής γερμανική μάρκα θα σταματήσει να προσφέρει αυτού του είδους το αμάξωμα από το 2030.

Ειλημμένη η απόφαση σύμφωνα με γερμανικά Μέσα

Την απόφαση να βάλει τέλος στα βάγκον μοντέλα της έχει πάρει η Mercedes, η οποία θα τα καταργήσει σταδιακά από την γκάμα της μέσα στα επόμενα χρόνια. Την είδηση αυτή αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα Automobilwoche, υπογραμμίζοντας πως το τέλος των βάγκον της Mercedes θα έρθει μέχρι το τέλος της δεκαετίας!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Την αρχή θα κάνει η CLA Shooting Brake

Το «ντόμινο» θα αρχίσει με την CLA Shooting Brake, η οποία θα αποσυρθεί από την γκάμα της μάρκας από το 2025, χωρίς μάλιστα να έχει προγραμματιστεί διάδοχος. Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Automobilwoche, η μελλοντική νέα γενιά της E-Class, η οποία φέρεται να φτάσει το 2030, δεν θα προσφέρει ούτε μια παραλλαγή βάγκον.

Είχε αναφερθεί σε αυτό ο διευθυντής της μάρκας, Markus Schafer

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβρη ο COO της Mercedes, Markus Schafer είχε αναφερθεί στην φθίνουσα απήχηση των βάγκον, σε μια εποχή που οι αυτοκινητοβιομηχανίες ξοδεύουν επίσης δισεκατομμύρια για τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα. Μάλιστα είχε σημειώσει πως η διάθεση χρημάτων για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων για μια συρρικνωμένη πελατειακή βάση δεν είναι εύκολο να δικαιολογηθεί όταν οι πελάτες θέλουν αντ' αυτού ηλεκτρικά crossover και SUV. Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL