• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι εικόνες αυτές προέρχονται από την ιστοσελίδα Mach-E Club και φυσικά δεν αποτελούν επίσημα σχέδια της Ford.

Η Ford είναι ανοιχτή στην ιδέα να παρουσιάσει και μία ηλεκτρική Mustang coupe.

Στο πίσω μέρος, τα φώτα της Mach-E μεταμορφώθηκαν προκειμένου να ταιριάζουν με το σχέδιο της κλασική Mustang.

Η Mustang Mach-E coupe θα είναι κάπως έτσι

2.299 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/12/2019

Η Ford είναι ανοιχτή στην ιδέα να παρουσιάσει και μία ηλεκτρική Mustang coupe, η οποία θα έρθει να «κουμπώσει» δίπλα στην Mach-E και μία σειρά εικόνων δίνουν μία πρώτη γεύση της εμφάνισής της.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Οι εικόνες αυτές προέρχονται από την ιστοσελίδα  Mach-E Club και φυσικά δεν αποτελούν επίσημα σχέδια της Ford, αλλά δουλειά ανεξάρτητου σχεδιαστή. Η βασική ιδέα του καλλιτέχνη φαίνεται πως είναι ο συνδυασμός των στοιχείων της Mach-E με αυτά της κλασικής Ford Mustang όπως όλοι την γνωρίζουμε.
 
Ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικούς προβόλους για τα μπροστά μέρος. Η πρώτη φέρει την κλασική ανοιχτή γρίλια, ενώ η δεύτερη την κλειστή όπως ακριβώς την είδαμε και στην Mach-E. Από κει και πέρα τα φωτιστικά σώματα είναι τα ίδια και στις δύο περιπτώσεις και φυσικά είναι τεχνολογίας LED.
 
Στο πίσω μέρος, τα φώτα της Mach-E μεταμορφώθηκαν προκειμένου να ταιριάζουν με το σχέδιο της κλασική Mustang,  ενώ η παρουσία ηλεκτρικού κινητήρα, προοικονομεί την απουσία των απολήξεων της εξάτμισης οι οποίες όπως βλέπεται έχουν αφαιρεθεί.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μία ηλεκτρική Ford Mustang coupe να γίνει πραγματικότητα, ο πρόεδρος της Ford, Joe Hinrichs, είπε στο CNBC ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, αλλά μάλλον κάποια μέρα θα υπάρξει.

27 διαθέσιμα άρθρα για FORD  MUSTANG

Tags: FORD MUSTANG