Οι βελτιωτές της Liberty Walk παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή στη Ford Mustang. Σημείο αναφοράς της αναβάθμισης είναι οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του ιαπωνικού οίκου.

Συναντάμε νέους προφυλακτήρες, τροποποιημένη γρίλια, μπροστά ποδιά, πίσω αεροτομή και νέο διαχύτη με διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Επιπλέον, βλέπουμε πλήθος αυτοκόλλητων και μεγάλους μαύρους τροχούς.

Προαιρετικά η Liberty Walk τοποθετεί αερανάρτηση, αντί του ποσού των 7.900 δολαρίων. Το body kit από ενισχυμένο πλαστικό (FRP) που βλέπετε σε μία Mustang ΜΥ 2015, κοστίζει 6.800 δολάρια.

Η Mustang της Liberty Walk

2.587 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2017)

Έφτασε η στιγμή που οι διάσημοι βελτιωτές της Liberty Walk πιάνουν στα χέρια τους τη Ford Mustang. Το αν η συγκεκριμένη μετατροπή του εμβληματικού muscle car αποτελεί όντως «βελτίωση», το αφήνουμε στη δική σας κρίση και αισθητική…

Αφού έκαναν διάφορες προωθητικές κινήσεις στα social media, οι βελτιωτές της Liberty Walk παρουσίασαν τελικά τη δική τους εκδοχή στη Ford Mustang. Σημείο αναφοράς της αναβάθμισης είναι οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του ιαπωνικού οίκου.
 
Κατά τα λοιπά, συναντάμε νέους προφυλακτήρες, τροποποιημένη γρίλια, μπροστά ποδιά, πίσω αεροτομή και νέο διαχύτη με διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Επιπλέον, βλέπουμε πλήθος αυτοκόλλητων σε διάφορα μέρη του αμαξώματος, αλλά και μεγάλους μαύρους τροχούς.
   
Προαιρετικά η Liberty Walk τοποθετεί αερανάρτηση, αντί του ποσού των 7.900 δολαρίων. Και μια που μιλάμε για χρήματα, το body kit από ενισχυμένο πλαστικό (FRP) που βλέπετε σε μία Mustang ΜΥ 2015, κοστίζει 6.800 δολάρια.
 
Κατά τα πρότυπα της Liberty Walk, η τροποποίηση του αυτοκινήτου δεν περιλαμβάνει τεχνικές αλλαγές. Το αν η συγκεκριμένη μετατροπή του εμβληματικού muscle car αποτελεί όντως «βελτίωση», το αφήνουμε στη δική σας κρίση και αισθητική…

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO