Η Novitec είπε να δείξει τις ικανότητές της πάνω σε μία McLaren 600LT.

Στο τελευταίο στάδιο βελτίωσης το βρετανικό supercar διαθέτει 688 ίππους και 712 Nm ροπής.

Στο εσωτερικό οι ιδιοκτήτες των 600LT μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία χαρακτηριστικών Alcantara και άλλων δερμάτων.

Η Novitec βελτίωσε τη McLaren 600LT

1.569 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2019)

Η Novitec είπε να δείξει τις ικανότητές της πάνω σε μία McLaren 600LT και το έκανε καθιστώντας το βρετανικό μοντέλο πιο ισχυρό αλλά και πιο όμορφο.

Συγκεκριμένα η Novitec ασχολήθηκε με τον 3.8 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα προσφέροντας τρία διαφορετικά στάδια βελτίωσης τα οποία διαφοροποιούν την ικανότητα του μοντέλου. Τα πρώτα δύο είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, αλλά το τρίτο περιλαμβάνει επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου και ένα νέο σύστημα εξάτμισης της γερμανικής βελτιωτικής εταιρείας.
 
Στο τελευταίο στάδιο βελτίωσης το βρετανικό supercar διαθέτει 688 ίππους και 712 Nm ροπής. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στην  600LT να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 333 χλμ./ώρα.
 
Από κει και πέρα η Novitec εξοπλίζει το μοντέλο με ένα σύνολο από σπορ ελατήρια που χαμηλώνουν το supercar κατά 30 χιλιοστά, ενώ ένα σετ Vossen  τροχών είναι παρών με τις μπροστά ζάντες να φτάνουν τις 20 ίντσες και τις πίσω να μετρούνται σε 21 ίντσες.
 
Οι εξωτερικές βελτιώσεις χαρακτηρίζονται ήπιες. Μπροστά η Novitec έχει εγκαταστήσει ένα δικό της καπό, ενώ στo πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί ένας αεραγωγός ο οποίος προμηθεύει με αέρα τον κινητήρα για να πετυχαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη ψύξη. Τέλος, στο εσωτερικό οι ιδιοκτήτες των 600LT μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία χαρακτηριστικών Alcantara και άλλων δερμάτων.    

Toyota
test center