• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Peugeot Τζημόπουλος παραδίδει e-208 στην Κοζάνη

2.111 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/6/2020

Η Peugeot Τζημόπουλος εγκαινιάζει την ηλεκτροκίνηση στην πόλη της Κοζάνης, παραδίδοντας τα πρώτα e-208 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

PEUGEOT: Νέο 3008 με premium χαρακτήρα & τεχνολογία

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: Βρες ΕΔΩ τιμές, νέα μοντέλα, κόστος χρήσης & όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η παράδοση των οχημάτων προκάλεσε ενθουσιασμό, τόσο στους κατοίκους της πόλης, όσο και στο σύνολο της Περιφέρειας, καθώς σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας εποχής στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η Τζημόπουλος ΑΕΒΕ κατέχει κορυφαία θέση στο χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1956 από τον Μανώλη Τζημόπουλο και καταγράφει έως σήμερα μία πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, συνέπεια προς τον καταναλωτή και σύγχρονη αντίληψη. Από το 2008 ο επίσημος διανομέας της γαλλικής μάρκας στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 8.500 τ.μ στο 4ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Κοζάνης.

Η παράδοση των πρώτων ηλεκτρικών 208 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από την Peugeot Τζημόπουλος επισφραγίζει την επιτυχή πορεία του επίσημου διανομέα και επισκευαστή της γαλλικής μάρκας, με την Peugeot να αναφέρει πως την καθιστά πρωταγωνιστή και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Η ηλεκτροκίνηση στη Δυτική Μακεδονία εγκαινιάζεται με το ολοκαίνουριο Peugeot e-208, το οποίο έχει κερδίσει πληθώρα βραβείων διεθνώς, μεταξύ των οποίων και τον πολυπόθητο τίτλο του ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς! 

59 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  208